CHP Adayları İstasyon Mahallesinde

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Ali Şeker ve Selami Değirmenci Küçükçekmece İstasyon Mahallesi Kültür Ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek partilerinin programlarını anlattılar ve vatandaşların görüşlerini not aldılar
Bu haber 2015-05-01 15:05:11 eklenmiş ve 869 kez görüntülenmiştir.

CHP Adayları İstasyon Mahallesinde


CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Ali Şeker ve Selami Değirmenci Küçükçekmece İstasyon Mahallesi Kültür Ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek partilerinin programlarını anlattılar ve vatandaşların görüşlerini not aldılar.

 

CHP İlçe Örgütünün organizasyonuyla Küçükçekmece İstasyon Mahallesinde bir dizi çalışmaları da bulunan Milletvekili Adayı Ali Şeker ve Selami Değirmenci'nin ilçede ki son durakları KİSDER oldu. Dernekte Başkan Ersan Özaydınlık, Kuruculardan Temur Doğan Mahalle Birim Başkanı Erdal Yolcu, yardımcısı Tacettin Ergül ve yöneticiler karşıladı.

 
 
CHP Küçükçekmece Örgütü Milletvekili Adayı Ali Şeker ve Selami Değirmenci ziyaretlerinde yalnız bırakmadılar. CHP Küçükçekmece İlçe Yönetiminden Galip Özcan, İlknur Kurt, Hasan Dağ, Belediye Meclis Üyesi Enis Koçak, kadın Kollarından Menekşe Çengel, Alev Arı, Bileşim Sorumlularından Gülhan Kocabıyık, Cennet Mahallesi Birim Başkanı Rengin Gülebatmaz'da vardı.

ETİKETLER : CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Ali Şeker Küçükçekmece İstasyon Mahallesi Kültür Ve Dayanışma Derneğini Küçükçekmece İstasyon Mahallesi KİSDER Ersan Özaydınlık kuruculardan Temur Doğan Erdal Yolcu Tacettin Ergül Ali
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para