KÜÇÜKÇEKMECE’DE BÜYÜK ZAFERE YAKIŞAN KUTLAMA

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü Küçükçekmece'de Niyazi Koyuncu konseri ile kutlandı. Karadeniz müziğinin sevilen isminin söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Küçükçekmeceliler Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.
Bu haber 2021-08-31 09:31:59 eklenmiş ve 2040 kez görüntülenmiştir.

Büyük Zafer’in 99. Yıl dönümü dolayısıyla Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği kutlama programı sabahın erken saatlerinde Halkalı Meydandaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Akşam Fevzi Çakmak meydanına taşınan etkinlikler kapsamında düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Korteji’ne yüzlerce kişi katıldı. Cennet Kültür ve Sanat Merkezi önünden konser alanına kadar, marşlar eşliğinde yürüyen vatandaşlar Karadeniz müziğinin en iyi temsilcilerinden Niyazi Koyuncunun şarkılarını hep birlikte söyledi. Fevzi Çakmak Meydanı’nda gerçekleşen konseri Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ilçe protokolü ve binlerce müzikseverle birlikte izledi.

Canlarıyla, kanlarıyla bu ülkeyi, Cumhuriyet’i kuranlara benim borcum var.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından programda söz alan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ‘Büyük Zaferimizin 99. yıl dönümünde, sizlerin karşınızda olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyorum. Pandemiyle, yangınlarıyla, sel felaketleriyle, ekonomik sıkıntılarla, küresel gerginliğin topraklarımıza taşındığı, Milletçe sınandığımız bu günlerde, işgal birlikleri kadar zorlukları, yokluğu, fakirliği; akılla, sabırla, dayanışmayla, birlik olmakla yendiğimizi ve bütün bunları gerekirse tekrar yapabileceğimizi hatırlatan 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun. 30 Ağustos gibi tarihin çetin sınavlarından geçerek perçinlenen birlik, beraberlik ve kardeşlik hiçbir zaman yıkılmayacak. Bu anlayış içerisinde, hep birlikte, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin de ötesine çıkartacağımıza inancım tamdır. Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum,’ dedi.

Etkinlikte Küçükçekmece Belediyesi Halk Oyunları grubunun yöresel halk oyunları gösterisi büyük beğeni topladı. Programda sahne alan Niyazi Koyuncu sevilen şarkılarını kendisine eşlik eden hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konserin ilerleyen bölümlerinde coşkulu kalabalık sahne önünde horon oynad

ı.

 

 

ÇEBİ DUYGULARINI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN DA AN VE AN PAYLAŞTI

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü dolaysıyla yaptıkları etkinliklerin anlam ve önemini içeren duygularını sosyal medya hesaplarından da paylaştı.

30 Ağustos’ta birlikteyiz, yan yanayız!

“Pandemi sebebiyle bayram havasında kutlayamadığımız en büyük zaferimizi özlediğimiz gibi kutluyoruz. Cennet Kültür ve Sanat Merkezimizin önünden Fevzi Çakmak Meydanı’na yürüyoruz. Sen de al bayrağını gel!”

 

Zafer, zafer benimdir diyebilenindir

“Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan en büyük zaferimizin 99. yıl dönümünde vatanımız uğruna can veren şehitlerimizin ve gazilerimizin anısına Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktık. #30AğustosZaferBayramı'mız kutlu olsun.”

“Canlarıyla, kanlarıyla bu ülkeyi; Cumhuriyet’i kuranlara benim borcum var. Büyük Zaferimizin 99. yılını kutlarken sokakları bayraklarımızla dolduran tüm komşularımıza teşekkür ediyorum.”

Bu coşku bağımsızlığın, zaferin coşkusu!

En büyük zaferimiz #30Ağustos’u birlikte, omuz omuza; söylediğimiz şarkılarla, horonlarla, halaylarla kutladık!

Bu coşkunun baki kalacağı nice bayramlara Küçükçekmecem

Özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın bayramı; Ulusumuzun zaferi… Kutlu olsun!

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı bu yolda, bağımsızlığımızın ve hürriyetimizin meşalesini ilelebet yakmaya ve geleceğimizi cumhuriyet değerleriyle yoğurmaya devam edeceğiz

.


ETİKETLER : KÜÇÜKÇEKMECE’DE BÜYÜK ZAFERE YAKIŞAN KUTLAMA 30 Ağustos Zafer Bayramı 99. yıl dönümü Niyazi Koyuncu konseri belediye başkan kemal çebi Halkalı Meydan Atatürk Anıtı Cennet Kültür Sanat Merkezi Fevzi Çakmak Meydanı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para