Davutoğlu, İstanbul'da basın mensuplarıyla bir araya geldi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığının Şişli'de Marriott Hotel'de düzenlediği etkinlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Bu haber 2021-10-03 13:07:21 eklenmiş ve 2019 kez görüntülenmiştir.

Yerel Basının sorularını yanıtladı

Davutoğlu’nun yanıtlarından bazı başlıklar şöyle;

-Yerel medya temsilcilerin yoğun bir şekilde katıldığı basın toplantısında; İstanbul'un nüfus istatistikleri hakkında bilgiler veren Davutoğlu, şehrin yakın gelecekte bazı sıkıntılarla karşı karşıya kalabileceğini söyledi. Davutoğlu yoğun bir göçle boşatılmış Ardahan, Sivas, Bingöl, Hakkari ve Iğdır gibi illere dikkat çekti ve gezdiğim yerlerde 35 yaşın altında çiftçi göremediğini anlatarak, gençlerin geleceklerini ziraatta göremediklerini söyledi.

-Türkiye'nin genel demokratikleşme sorunları yanında özellikle bölgede kayyım atamaları gibi Kürt vatandaşlarımızın sorunları vardır. Şu ana kadar bizim için bütün partiler muhataptır. Meşru olarak kurulmuş, faaliyet gösteren, Meclis'te bulunan herkesle görüşürüz.

-Bizim yeni bir kalkınma konseptini hayata geçirmemiz lazım. Tarımı havza bazlı tarıma dönüştürmek lazım. Alım garantili ürün verilmesi lazım çiftçiye. Yeni bir siyaset Anadolu'nun bağrından çıkacak.

-Hepimiz yargıya muhatap ve eşitiz. Tutuklu yargılamaların tümüne karşıyım. Siyasilerin tutuklu yargılanmalarına da esastan karşıyım.

ETİKETLER : Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu İstanbul İl Başkanlığı Şişli Marriott Hotel basın mensupları veysel karatay esenyurt nevzat altıtok beylikdüzü murat abdullahoğlu hanifi çelik cihan beyaz abdullah teber danışman
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para