KÜÇÜKÇEKMECE’DE GİYAD KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK VERDİ

İstanbul'da faaliyet gösteren Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD), Kızılay Kan Merkezi ile birlikte ‘Senin 15 Dakikan, Başkasının Bir Ömrü Olsun’ sloganı ve KANDOSTUM adıyla kan bağışı kampanyası düzenledi.
Bu haber 2021-10-06 08:49:49 eklenmiş ve 1956 kez görüntülenmiştir.

Küçükçekmece Hürriyet Caddesinde yapılan kan bağışı kampanyasında 104 ünite kan verildi. Dört Kızılay personelinin bir çadır ile görev yaptığı kampanya yaklaşık 7 saat 30 dakika sürdü.

 

GİYAD Başkanı Bayram Erdem, "kan bağışında bulunan hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Aziz Türk milleti, bu zor günlerinde ekmeğini bölüştüğü gibi kanını da bölüşerek cana can olmaktadır.

 

Pandeminin oluşturmuş olduğu şartlar nedeniyle bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de kan bağışında bir düşüş yaşanıyor. Koronavirüs dışındaki hastalıklar, kazalar, belirlenmiş ameliyatlar nedeniyle kan ihtiyacı sürüyor. Sürekli kan alınması gereken talesemi, lösemi hastaları gibi insanlar var. Bunların da talepleri ihtiyaçları devam ediyor. ‘Senin 15 dakikan, başkasının bir ömrü olsun’ diyerek tüm hemşehrilerimizi kan bağışı yapmaya, KANDOSTU olmaya davet ettik. Başta GİYAD üyelerimiz olmak üzere, Gümüşhaneli hemşehrilerimiz davetimize icabet ederek bu anlamlı kampnaya destek oldular. Programımızda kan bağışlamaya ve bizleri ziyarete gelen kıymetli misafirlerimize Gümüşhanemizin yöresel ürünlerinden 20 kilo Pestil Köme ve 400 adet doğal kuşburnu meyve suyu ikramı yapıldı” dedi. 

 

Erdem, "bu anlamlı kampanyaya destek veren başta GÜSİAD Başkanımız, İBB Enerji A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yalçın'a, Prof. Dr. Oktay Yıldız'a, Kral Pestil-Köme Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir'e, Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu'na, GÜDEF Genel Başkanımız Bayram Demir'e, Gümüş Mühendislik ve Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kaya'ya, Avukat Mustafa Korkut'a, program boyunca emek veren Adem Dede'ye, Yusuf Tarık Yetim'e, Mustafa Orakçı'ya, Bayram Kaya'ya, Yüksel Eryılmaz'a, Ufuk Oğur'a, Bayram Fatih Yalçın'a, Rıdvan Yılmaz'a, Turan Dereli'ye, Davut Değirmenci'ye, Necati Kaya'ya, Muzaffer Yalçın'a, Semih Tanguroğlun'a, Bilal Aydın'a, Gürkan Yıldız'a, Vedat Yalçın'a, Tuğrul Yıldız'a, Fatih Efe'ye, Mehmet Yetim'e, Yüksel Kaya'ya, Selahattin Altıparmak'a, Sinan Altıparmak'a, Reşat Sağırkaya'ya, İdris Dereli'ye, Sezai Efe'ye, İsmail Oğur'a, Ahmet Nezir Oğur'a, Engin Orakçı'ya, Necmeddin Eryılmaz'a, Kemal Ulutaş'a, Timur Şahin'e, Davut Ficil'e, Hüseyin Kaya'ya, Şafak Gündüz'e, Dr. Necmeddin Mutlu'ya, Fırat Aras'a ve tüm yönetimimize, üye ve gönüllülerimize teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" dedi.

 

ETİKETLER : Gümüşhane Derneği GİYAD Kızılay Kan küçükçekmece Başkan Bayram Erdem İBB Enerji A.Ş Yüksel Yalçın Oktay Yıldız Pestil-Köme Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir'e Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu GÜDEF Ba
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para