ÇATLACA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER'DEN ÇATALCA’YA MÜJDE

Çatalca'ya çok önemli projelerini iki buçuk yıl gibi kısa bir zamanda kazandıran, makamdan değil sahadan çalışma prensibinden asla taviz vermeyen ve ilçenin kronik sorunlarının çözümü için var olan sorunların üzerine çözüm odaklı olarak kararlılıkla giden Belediye Başkanı Mesut Üner'den yine büyük bir müjde daha geldi.
Bu haber 2021-12-07 08:17:48 eklenmiş ve 1966 kez görüntülenmiştir.

Çatalca'nın geçmişte köy statüsünde olan mahallelerinde yaşayan İBB'ye bağlı İSKİ kurumu tarafından yapılan tahakkuklar ve bu tahakkuklara istinaden yüksek rakamlı ödemeler vatandaşları çok zor durumda bırakmıştı.  İşte böylesine bir durumda Başkan Mesut Üner'den Çatalca halkına büyük bir müjde geldi.

Çatalca halkına müjdeli haberi açıklayan Belediye Başkanı Üner; "İlçemize kazandırdığımız mega projelerin yanı sıra, Çatalca'mızın kronik sorunlarını çözmeye devam ediyoruz.

Uzun ve sıkıntılı engellere rağmen İski genel müdürlüğü tarafından eskiden köy statüsü olan mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza, geçmişe dönük yapılan tahakkuklarda dahil olmak üzere yapılan fazla tahakkuklar iptal ediliyor.  Yukarıda belirttiğimiz bahse konu mahallelerimizde tahsil edilen kısımlar, ilgili abonelere iade ediliyor, Binkılıç-Fatih, Binklıç-Atatürk, Çiftlikköy, Muratbey ve Karacaköy'de bulunan bakkal, kahvehane, manav, fırın, lokanta, kasap, berber ve benzeri ölçekte esnaflarımıza tespit edilecek en düşük iş yeri tarifesinin %25'ni geçmeyecek. Çatalca'mıza ve ilçemizin güzel yürekli insanlarına olan sevdamızdan güç alarak, ilçemize mega projeler kazandırmaya, aynı zamanda mevcut kronik sorunların çözümünü gerçekleştirmeye kararlılıkla devam edeceğiz. Çatalca'mıza müjdeler ve hayırlı olsun" dedi.

ETİKETLER : Belediye Başkanı Mesut Üner çatalca iski müjde Binkılıç-Fatih Binklıç-Atatürk Çiftlikköy Muratbey Karacaköy
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para