TÜMKİAD DEVLETİNE, MİLLETİNE SAHİP ÇIKAN BİR STK’DIR

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, 32 ilin il başkanlarıyla Şanlıurfa’ya çıkarma yaptı. Tüm Kalkınma İş İnsanları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Şanlıurfa Şubesi’nin açılışı yapıldı. Başkan Tanrıkulu, açılış programının ardından yöre halkını ziyaret ederek aba giydi, mırra içti.
Bu haber 2022-03-29 14:06:57 eklenmiş ve 1835 kez görüntülenmiştir.

Tanrıkulu, ayrıca Sıra Gecesi’nde düzenlenen programa katılarak stres attı. TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, Şanlıurfa’da. Bir dizi temas ve programlara katılmak üzere kentte gelen Tanrıkulu, Urfa temaslarını tamamladı. Tanrıkulu yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: ”Bu hikâye bizim hikâyemiz, bu hikaye devletinin milletinin daha güçlü olsun diyenlerin hikayesi. TÜMKİAD gümbür gümbür geliyor, Şanlıurfa İl Başkanlığımız ülkemize devletimize milletimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.” “Hiçbir siyasi partinin kuruluşu değiliz.” diyen Tanrıkulu, şunları kaydetti:

“Biz TÜMKİAD’ız. Bizim hikâyemiz devletine sahip çıkan, milletine sahip çıkan; devleti yaşat ki millet yaşasın, milleti yaşat ki devlet yaşasın. İnsanların din, dil, ırk, mezhep ayırt etmeden önce, insan renkliliği bizim zenginliğimizdir. Allah bir, peygamber hak, kitap bir diyen din kardeşlerimin sadece renkleri en büyük zenginliktir bizim için. O yüzden tüm illerde Edirne’de de, Trabzon’da da, Sinop’ta da, Batman’da da, Diyarbakır’da da her yerde söylediğimizi bir Urfa’da da söylüyoruz. Bölgeye göre mesaj değil insana göre mesaj. Devletin daha güçlü olması için kurulan bir STK’nin her alanda, her bölgede, her yerde tek mesajı var”

 

‘BİZLER İŞ DÜNYASI DERNEĞİYİZ’

 

Tek amaçlarının Türkiye’nin ekonomisinin güçlenmesine yönelik adımlar atmak ve bu adımlara destek vermek olduğunu dile getiren Tanrıkulu, “Sevgili hemşerilerim bizler birlikte güçlüyüz, bizler birlikte olursak güçlüyüz. Biz lobi gücü derneğiyiz, bizler iş dünyası derneğiyiz. Hiçbir siyasi hareketimiz yok, hiçbir siyasi partinin arka bahçesi ön bahçesi değiliz.

Biz Ankara’da güçlü bir lobisi olan, bürokraside güçlü olan, devletiyle koordineli çalışan iş insanlarıyız.

Bürokraside tıkandığı zaman, devletin yanında olan iş insanlarının haklı olduğu zaman, iş insanlarından devletin arasındaki bürokrasi ayağını doğru kontrol eden bir Sivil Toplum Örgütüyüz.

Dünyanın en büyük şehirlerinden birisi olan İstanbul’da birçok sanayiciyle birlikte ortak proje yapan uluslararası ticarette ülkemizi nasıl ekonomide güçlendireceğiz hesabını yapan bir kuruluşuz.

Ve milletimizin geleceğini nasıl ekonomide güçlendireceğiz şiyarıyla yola çıkan bir STK’yiz” ifadelerine yer verdi.

ETİKETLER : tümkiad urfa açılış nihat tanrıkulu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DERNEK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para