SOSYAL MEDYA‘NIN HAYATIMIZDAKİ YERİ

Süleyman Nazif Anadolu lisesi 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Avrupa Komisyonunun öğrenme Programının ana hareketi olarak başlatılan eTwinning, çalışmaları ile yine fark yaratan, geçmişte aldığı etwinning ulusal ve uluslararası kalite etiketleri ile adından söz ettirmeyi başaran öğrencileri yeni bir projeye daha imza atıyor.
Bu haber 2022-04-19 15:53:38 eklenmiş ve 1697 kez görüntülenmiştir.

Süleyman Nazif Anadolu lisesi öğrencileri, bu sene de yine anlamlı bir proje çalışması yürütmektedir. Projenin konusu  ‘’Sosyal Medya‘nın Hayatımızdaki Yeri‘’.  Projenin okuldaki koordinatör öğretmeni Seda Barış Bıyık “hiçbir başarı tesadüf değildir. Proje çalışmaları ekip işidir. Projelerimizin başarıya ulaşmasında okul idaremizin, okul müdürümüz sayın Sinan Okumuş’un destekleri çok önemli bir rol oynamaktadır. Proje ancak huzurlu bir ortamda çalışan öğretmen ve öğrencilerin işidir” dedi.

 

 

        Sosyal medyanın doğru kullanımı gençlerin gelişimi için çok önemli olduğunu belirten koordinatör Seda Barış Bıyık “Sosyal medya kaynaklı olumsuz olayların incelenmesi, doğru yanlış bilgileri ayırt etmek, sosyal medyanın faydaları yanında tehlikelerinin de farkında olmak projemizin temel çalışma alanlarıdır. Konuyla ilgili röportajlar, sunumlar, tiyatral skeçler daha birçok çalışmalar İngilizce olarak yapılmakta ve böylece öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmelerine de katkıda bulunmuş olmaktayız. Projemizin amacına ulaşacağına ve yine bir başarıya imza atacağımıza inancımız sonsuzdur,’’ dedi.

ETİKETLER : Süleyman Nazif Anadolu lisesi SOSYAL MEDYA‘NIN HAYATIMIZDAKİ YERİ Seda Barış Bıyık Sinan Okumuş Avrupa Komisyonu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para