100 YILIN ZAFERİ 100 YAŞINDA KÜÇÜKÇEKMECE’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Küçükçekmece’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının adresi Fevzi Çakmak Meydanı oldu. Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 100. yıl dönümü Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Etkinlikler kapsamında Ravano’nun DJ performansının ardından, Tepki ve Bulutsuzluk Özlemi konser verdi.
Bu haber 2022-09-01 09:09:37 eklenmiş ve 1405 kez görüntülenmiştir.

Küçükçekmece sokakları doldu, taştı

Zafer Bayramı kutlamaları sabahın erken saatlerinde Halkalı’daki Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı. Akşam saatlerinde ise Cennet Meydanı’ndan başlayan Zafer Kortejine Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve binlerce vatandaş al bayraklarıyla katıldı. Hep bir ağızdan söylenen marşlar ve şarkılarla, zafer coşkusuyla dolup taşan kentin sokakları,  Küçükçekmece Belediyesi tarafından Türk Bayrağı ve Atatürk afişleriyle donatıldı.

 

Başkan Kemal Çebi:100 yılın en büyük, en şanlı, en onurlu zaferi kutlu olsun!

 

Kortejin ardından Fevzi Çakmak Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, 30 Ağustos mesajında, “Ne büyük bir mutluluktur ki yüz yılın zaferinin 100. yaşını birlikte kutluyoruz. 30 Ağustos’ta kazandığımız zafer kadar kesin sonuçlu sadece kendi ulus tarihimize değil, dünya tarihine de yön veren böyle bir mücadele yaşanmamış, böyle bir zafer kazanılmamıştır. Bağımsızlığımız uğuruna Çanakkale’den Büyük Taarruza, canı pahasına mücadele eden başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşayacağı, medeniyet yolunda tereddütsüz yürüyeceğinin inancıdır. Bizim de yerel yönetimler olarak temel görevimiz, hizmet üreterek halkımızın yaşam kalitesini artırmak, muassır medeniyetler içinde hak ettiğimiz yerimizi almaktır. 100 yılın en büyük, en şanlı, en onurlu zaferi kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Tepki ve Bulutsuzluk Özlemi konser verdi

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Meydanı’nda düzenlenen konserlerde Tepki ve Bulutsuzluk Özlemi şarkılarına eşlik eden vatandaşlar, Büyük Zafer'in 100. yılına ulaşmasının gurur ve mutluluğunu yaşadı.

ETİKETLER : Küçükçekmece konser Tepki Bulutsuzluk Özlemi kemal çebi zafer bayramı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para