SEYİTHAN İZSİZ MUHTAR GÜNÜNDE ALİ DELİ'Yİ DE ANDI

Bölgemizin Hayırsever İş İnsanı Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz Muhtarlar Günü dolayısıyla 6 ilçenin mahalle muhtarlarıyla Avcılar Hilton Otel’de kahvaltıda biraraya gelerek kutladı. Geçtiğimiz sene hayatını kaybeden Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi Muhtarı Ali Deli'yi de andı. Ali Deli'nin kardeşi Selahattin Deli, rahmetlinin eşi ve oğlunuda kahvaltı programında ağırlayan İzsiz, kyaptığı konuşmada 'bu aile benim ailem, evlatları benim evlatlarımdır' dedi.
Bu haber 2022-10-23 13:58:13 eklenmiş ve 1474 kez görüntülenmiştir.

ÖĞRENCİLERE BURS SÖZÜ

Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Başakşehir ve  Arnavutköy ilçelerindeki Muhtarlardan yoğun katılımı misafir eden Delta Şirketler Grubu Başkanı Seyithan İzsiz Muhtarlıkları tek tek ziyaret edip öğrencilere burs konusunda destek olacaklarını da belirti.

ERZAK YARDIMI

Seyithan İzsiz ayrıca beslenme ihtiyacı konusunda erzak yardımında bulunduklarının da altını çizdi.

 

GAZETECİLER GÜNÜNÜDE UNUTMADI

İzsiz “Dünya Gazeteciler Günü İşte bugün burada gazeteci arkadaşlarımız da var. Hem gazetecileri hem de muhtarlarımızı ağırlamanın mutluluğu içindeyiz. Her iki arkadaşlarımızın günlerini de tebrik ediyor, kendileriyle şükranlarımı paylaşıyorum” dedi.

‘YOKLUK SIKINTI NEDİR BİLİRİM’

İstanbul’a büyük hayallerle geldiğini olmayınca garsonlukla başladığını anlatan Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz “Eskiden bilirsiniz insanların hayalleri vardı. İstanbul'a gidecekler futbolcu olacaklar kimi türkücü olacak. Biz de şarkı söylemeyi isterdik, sesimiz güzel diye. Yokluklar içindeyiz tabii. İstanbul'a geldim birkaç plakçıya gittim. Bana dediler ki bunun için bir para lazım bir de bestelerin lazım ama benim hem paran yok hem de elinde besten yoktu. O zamanlar bugünkü sosyal medya da yoktubende baktım olacak gibi değil çalışmaya başladım. 1991-1992-1993 yılları arasında Avcılar'da Lades Pastanesi'nde garson olarak çalışmaya başladım. Avcılar'daki Denizköşkler Parkı'nın bir dili olsa da konuşsa ne günler geçirdik.  Yağmur altında bir gece kardeşime sarılarak dışarıda sabahladığımı bilirim. 1998'e geldiğimiz geride bıraktığımız 7-8 yıllık İstanbul macerası olanca gayretlerle geçmiş. Karınca kararınca para biriktirip ev almışız. Bütün sorumluluk üstümde, kardeşlerim çalışıyor. Ben de ek iş olarak hurdacılık yapıyorum. Elbette çok çalıştık, rabbimizin ikramını gördük. O'nun sayesinde bugünlere geldik.

İŞ KURMAYA KARAR VERDİK

Tek bir maaşla ailemi geçindiremiyeceğimi iyice anlayınca kardeşime bizim bir iş kurmamız lazım dedim. Ne yapalım edelim derken yokluktan emlakçılık yapmaya karar verdik. Beylikdüzünde Sabahları saat 5'te daha gün ağarmadan kalkıp ev taşımacılığı yaptık.  Sonra kravatımızı takıp işimizin başına geçtik. Hitap önemli biz pizzacıda da çalıştığımız vardı. Orada elin yabancısı bize hitabı öğretmiş, kurumsallığı öğretmişti. Biz de bu sektörde nitelikli, doğru dürüst esnaf boşluğunu görmüşüz ve bu işe girmişiz. Birde emlakçılığın altın yılları idi. 2005 yılına kadar böyle idi. Ve biz o altın çağın en kıymetli yerindeydik. Beylikdüzü, Esenyurt bölgesindeyiz. Sürekli yeni siteler yapılıyor. Baktık ki bu emlak işi büyüyor. Nakliyatı bıraktık sadece emlak işine yöneldik. 1 yılın sonunda baktık ki bu emlak işinden çok iyi para kazanıyoruz. 2002 yılında 110 tane emlak şubesi oluşturduk, sonra 10 tane Mercedes Filosu oluşturduk.

BÖLGENİN LİDERİ OLDUK

Bizim olduğumuz her yerde lider olmuşuz. Hiçbir yabancı şirket bizim yerimize girememiş. Sonra bir baktık 2007'den bugüne 15 tane Mega Proje bitirip teslim ettik. Şimdi 82 bin konut satan bir noktaya ulaştık. Sürekli çalışmışız çalışmışız çalışmışız sadece çalışmışız. 23 yıldır her gün sabah namazından sonra direk işimin başına gidiyorum. Hep böyle yaşadım” dedi.

ETİKETLER : SEYİTHAN İZSİZ MUHTAR GÜNÜ aLİ DELİ anma kahvaltı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para