KÜÇÜKÇEKMECELİLERİN SOFRASINA GIDA DESTEĞİ

Küçükçekmece Belediyesi’nin kentte dayanışmayı ve paylaşmayı güçlendirmek için hayata geçirdiği Gıda Bankası, çalışmalarıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. Dayanışma ağını her geçen gün büyüten Gıda Bankası, İstanbul Halciler Derneği işbirliğiyle gerçekleşen toplantıda, hal esnafının desteğiyle toplanan 3.6 ton meyve - sebze bağışını, kentteki ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasına taşımaya hazırlanıyor.
Bu haber 2022-12-16 15:48:31 eklenmiş ve 1188 kez görüntülenmiştir.

Bayrampaşa Hali’nde gerçekleştirilen işbirliği toplantısına; İBB Hal Müdürü İsrafil Aydın ve Hal-Der Başkanı Numan Dayan, Küçükçekmece Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili İlyas Dikici, İBB Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Atalık, Yönetim Kurulu İTO Meyve - Sebze Komitesi Başkanı Abdulmuti Baran katıldı.

3.6 ton gıda bağışı toplandı

Toplantıda, Küçükçekmece Belediyesi Gıda Bankası görevlileri Bayrampaşa halindeki tüm esnafa Gıda Bankası çalışmalarının yer aldığı broşürleri dağıtarak bilgilendirme yaptı. Ekiplerin özenli çalışmaları sonucunda sabah saatlerine kadar 3.6 ton gıda bağış olarak toplandı. Toplantıda bağışların süreklilik kazanması için görüşmeler gerçekleştirildi.

Başkan Kemal Çebi: Daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyoruz

Küçükçekmece’de daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Kemal Çebi, “ Dayanışmanın ve sevginin geçtiği tek banka olarak nitelendirdiğim Gıda Bankası üzerinden kurduğumuz dayanışma ağını,  genişletmek ve güçlendirmek istiyoruz. Hemşehrilerimizin dertlerini dert edinen bir ekiple birlikte çalışıyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, projelerini üretirken, hizmet verirken vatandaşlarımızın mutluluğunu gözetiyor. Küçükçekmece’de insanların yüzü gülsün istiyorum, sorunlarını birlikte çözelim, birlikte dayanışma içinde, kent ruhunu yansıtacak işler yapalım istiyorum. Bu anlamda özverili çalışmalarından dolayı ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gıda Bankası’na yapılan tüm bağışlar, tamamen resmi ve yönetmeliklere uygun olarak gerçekleştiriliyor. Bize destek olan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ETİKETLER : KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ GIDA BANKASI Hal-Der İlyas Dikici Ahmet Atalık
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEMEK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para