Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün gazetecilere “Hakkın ve haklının yanında yer alın”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında ulusla ve yerel basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Bu haber 2023-01-15 11:48:33 eklenmiş ve 1182 kez görüntülenmiştir.

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda söz alan Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Murat Abdullahoğlu ve İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert, meslektaşlarının basın bayramını kutladılar.

“Bu ülkenin olması gereken yer bu değildir”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  Türkiye’de demokrasinin gelişmesi için özgür basının önemine vurgu yaparak şöyle konuştu: “Bir zamanlar demokrasi, hukuk, adalet konularında çok fazla kafa yormazdık. Son yıllarda bu memlekette gazetecilerin, fikirlerini henüz kağıda dökmeyen yazar, çizer, düşünürlerimizin hapsedilmesi aklı başında her kişiyi derin düşünceye sevk etmiştir. “Bu ülkenin olması gereken yer bu değildir” demek zorunda kalıyorsunuz. 2023 yılında herkesin, yazarın, çizerin, bu memleketi, cumhuriyeti, demokrasiyi, hukuku, adaletin çocuğunu, torununu sevenlerin hepsinin 10 defa düşünüp 1 defa konuşması, 10 defa düşünüp 1 defa karar vermesi son derece önem arz ediyor. Sadece kendi geleceğinizi düşünün. Çoluk çocuğunuzu, bu ülkeyi, bayrağı, vatanı, devleti düşünün. Yazacaksınız, çizeceksiniz. Sakın ola ki hiçbirinizin yanında çıkar, menfaat doğrultusunda durmayın. Hakkın ve haklının yanında yerinizi alın ki bu millet de sizi alkışlasın. Çalışan gazeteciler Gününüzü kutluyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” 

ETİKETLER : büyükçekmece gazeteciler günü beldiye başkanı hasan akgün 10 ocak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para