VERTİCE TEKSTİL'DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Avcılar Firüzköy’de çok kapsamlı alanda ve özelliklerde kurulan Vertice Tekstil A.Ş.'nin üretim tesisinin açılış kurdelesini Avcılar Belediye Başkanı Av.Turan Hançerli kesti. Yurtiçi yurt dışı ve yurt içinde faaliyette bulunan Vertice Tekstil’in açılışına üst düzey siyasetçiler, iş adamları ve vatandaşlar tarafından yoğun katılım oldu. Birçok sanayici iş insanı, sanatçı ve sivil toplum kuruluşu başkanının önemli isimlerinin hazır bulunduğu açılışta sanatçılar Hasan yılmaz, Deniz Toprak, Nilay Toprak ve Murat Övüç'te konserler verdi.
Bu haber 2023-03-22 13:07:04 eklenmiş ve 1195 kez görüntülenmiştir.

DEPREMZEDELER UNUTULMADI

Vertice Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Harun Alhun ve Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Alhun Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlar için 25 bin adet battaniye yardımı yapacaklarını söyledi.

Depo stoklarında 50 bin adet battaniye bulunduğunu belirten Alhun, "Özellikle depremin ilk günlerinde depolarımızda kışlık mont, polar, battaniye ve gıda olmak üzere yardım tırlarımızı bölgeye sevk ettik. Şuanda hazır stokumuzda bulunan 50 bin adet battaniyemiz var. Biz Harun ve Sedat Alhun olarak 25 bin adet kendimiz bağışlıyoruz ve kalan 25 bin adet Battaniyemizi de tanesi maliyetine (100 TL) gibi sembolik bir rakamla şuan burada bulunan değerli iş adamlarımız, siyasilerimiz, vatandaşlarımızın katkılarıyla deprem bölgesine göndereceğiz" dedi.

 

YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALHUN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Şirketin yönetim kurulu başkanı Harun Alhun yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi ”Öncelikle üretim tesisimizin açılışına gelerek bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize Alhun ve Vertice ailemiz adına teşekkür ederim. Bizler yıllardır yurt dışına fason olarak Tekstil ürünleri üretim ihraç ediyoruz. Bundan sonra kendi markamız olan Vertice adına da üretim yapıp ihraç edeceğiz. Biz ülkemizin önünü açacak çalışmanın üretim ve ihtacat olduğunu inanıyoruz ve bunun için var gücümüz ile çalışıyoruz dedi.

Vertice Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Alhun, "Firmamız 2019 yılında kurulmuş olup iplikten nihai ürüne kadar tüm üretim süreçleri kendi bünyesinde yapılmaktadır. Üretimimizi 2850 M2 alanda kumaş üretimi yapılarak,4500 m2 alanda da konfeksiyon üretimi yapılmaktadır. Toplam bu süreçte 415 kişilik bir ekiple aylık 350.000 kg civarında kumaş üretimi ve 400.000 adet de konfeksiyon üretimi gerçekleştiren bir tesistir. Öncelikle kalite odaklı müşteri memnuniyetini hedef alan vizyon ile markalaşma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Balkanlar ve İskandinav ülkelerinde 110 mağaza da ürünlerimiz satışa sunuldu. Afrika pazarında 6 ülkede 80 mağaza da Nisan ayında satışa sunuyoruz. Pazar misyonumuz %30 yurtiçi % 70 yurtdışı satışı şeklinde planlanmaktadır. Bende mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan başta Acılar Belediye başkanı sayın Turan Hançerli başta olmak üzere herkese kendim ve şirketim adına teşekkür ederim" dedi.

ETİKETLER : VERTİCE TEKSTİL AÇILIŞ avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli Harun Alhun Sedat Alhun Hasan yılmaz Deniz Toprak Nilay Toprak Murat Övüç
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para