ÖZDEMİR POLAT’IN İYİ PARTİDEN ADAYLIĞINA DESTEK AÇIKLAMASI

Kars Arpaçay Dernekler Federasyonu Başkanı Oruç Oymak’ın düzenlediği gecede STK temsilcileri İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Özdemir Polat’a destek açıklaması yaptı.
Bu haber 2023-03-23 09:30:05 eklenmiş ve 1240 kez görüntülenmiştir.

Bağrından çıktıkları yörelerine ve yöre insanlarına kurulduklarından itibaren her türlü destek için faaliyetler yürüten önemli sivil toplum kuruluşları, 14 Mayıs 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde siyasilere destek açıklamalarını yapıyorlar.

Kars Arpaçay Dernekler (27 derneği temsilen) Federasyonu’nun Küçükçekmece Gölbaşı Davet Salonu’nda düzenlediği geceye, Dünya Iğdır (12 derneği temsilen) Dernekler Federasyonu, Göle (55 derneği temsilen) Dernekler Federasyonu, Rumeli Balkan Dernekleri Gönül Birliği (41 derneği temsilen), Bartın Dernekler (52 derneği temsilen) Federasyonu, Batı Karadeniz İş Adamları derneği, Tokat (67 derneği temsilen) Dernekler Federasyonu ve Konfederasyonu, Küçükçekmece Spor Kulübü, Beylikdüzü Ardahan İl Derneği, Büyükçekmece Üniversiteli Gençlik Grubu, Esenyurt Gençlik Harekatı Derneği, Kars Aşık Şenlik Derneği, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği, İstanbul Gazeteciler Derneği, Kars Ardahan Iğdır (KAI) Federasyonu, Balıkesir Gönen Derneği, Vize Evrencikliler Derneği, Sultanmurat Derneği, Malkaralılar Derneği, Kırklareli Kavaklılar Derneği, Deli Orman Akçalar Derneği, Kara Elmaslılar Derneği, Çıldır Kültür Derneği, Ataşehir Gençlik Grubu ve Dünya Karapapak Türkleri Birliği Vakfı geceye katılım gösterdi.

Kars Arpaçay Dernekleri Federasyonu Başkanı Oruç Oymak, geceye katılan davetlileri selamlayarak, “Bugünün anlam ve önemi nedeniyle hepinizin Nevruz Bayramını kutlarım, sofranız bereketli olsun. Bugün burada olmamızın sebebi İYİ Parti’den Milletvekili adaylığı için yola çıkmış kendisine can dediğimiz, abi dediğimiz Özdemir Polat’a destek vermek ve kendisine 600 vekilden biri olarak bizi temsil etmek için çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

Burada Kars Arpaçay Dernekler Federasyonu olarak bu geceyi organize ettik. Sayın Özdemir Polat aynı zamanda bizim Onursal ve Kurucu Genel Başkanımız olur. Diğer birçok değerli dernek başkanımız ve STK temsilcimiz sayın Özdemir Polat beyefendiye desteklerini sunmak için burada.” ifadelerini kullandı.

OYMAK: EN ÖNCE BİZİM AĞABEYİMİZDİR

Polat’ın siyasette, iş dünyasında ve sivil toplum kuruluşlarındaki önemli rollerini hatırlatan Oymak, “Paylaşılamayan Özdemir abimizi Dünya Iğdırlılar Dernekler Federasyonu bir tarafa biz Kars Arpaçay Dernekler Federasyonu bir yana çekiyor ama bizim kurucu ve onursal başkanımız da olduğu için en önce bizim abimizdir.

Değerli iş insanı, eli vicdanında yüreği memleket ve bayrak sevgisiyle atan siyasetçimizin yanında bulunmaktan, ona destek olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Özdemir abimiz bizim her anlamda yardımımıza koştu. Mutluluğumuzda da problemlerimizde de başvurduğumuz kendisinden el istediğimiz ve bize el uzatan bir siyasetçimiz ve abimizdir. Hangi duygularla anlatacağımı bilemiyorum, kelimeleri de doğru seçmeye çalışıyorum ancak bir dost, bir abi, sağ kol, sol kol, kalp, beyin demekten başka bir şey bulamıyorum. Hem iş dünyamızda hem sivil toplum kuruluşları dünyamızda kendisine hürmet ediyoruz, Allah yolunu bahtını açık etsin. Bu yolda kendisine katkı sunabilirsem ne mutlu bana. İnşallah ülkemizin yönetiminde, Meclis’te ve hatta Bakanlıklarda kendisini görmekten mutluluk duyacağız.” şeklinde konuştu.

POLAT’IN LİDERLİĞİ “İYİ” GELECEK

Kendisi de Karslı olan Özdemir Polat’ın coğrafi olarak yakın hemşerilerinden olan STK’ların temsilcileri, başarılı bir siyasetçi ve iş insanı ile aynı zamanda kendi bölgelerinden olan Polat’ın sadece milletvekilliği değil yeni kurulacak hükumet içinde Bakanlık ve üst düzey bürokratik görevlere geleceğine dair inançlarını paylaştılar.

KARAALİ: SİYASET ÜSTÜ BİR ŞAHSİYETTİR

Toplantıda bulunan Yaşam Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Karaali, “Burada çok değerli katılımcıların büyük bir oranını tanıyorum. Tanıdığım bu insanların ayrı siyasi görüşlere sahip olduğunu da biliyorum. İşte tam da bu noktaya dikkat çekerek, Özdemir Polat’ın bu kadar farklı görüşü bir araya getirebilme kabiliyeti nedeniyle siyaset üstü bir şahsiyet olduğunu söylemek isterim. Türkiye’nin uzun yıllardır değişmez iklimi olan çatışma kültürüyle siyasi ayrılıkları bir kenara bırakıp bu gece burada bulunanlar gibi birlikte hareket ederek sorunlarını çözebileceğini düşünüyorum.” dedi. 

ETİKETLER : ÖZDEMİR POLAT İYİ PARTİ MİLLETVEKİL ADAYI ARPAÇAY DERNEK DESTEK
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para