Bu çadırlar için rıza aldınız mı ?

Avcılar Belediyesinin tam karşısında ki parka aynı zamanda da ilçenin resmi tören alanı olan bu alana mahalle semt pazarını andıran çadırlar kuruldu.
Bu haber 2015-05-28 19:07:29 eklenmiş ve 931 kez görüntülenmiştir.

Bu çadırlar için rıza aldınız mı ?

Avcılar Belediyesinin tam karşısında ki parka aynı zamanda da ilçenin resmi tören alanı olan bu alana mahalle semt pazarını andıran çadırlar kuruldu.

Anadolu Ürünler Panayırı deniyor ama normal atölyelerde üretilen duvar saatlerini satan tezgahlar da var.

Acelece ve estetik görüntüden uzak bu alış veriş alanı için belliki hassas düşünülmemiş, bitiş süresiyle ilgili de vatandaşı bilgilendiren yazı da yok ama tahminen yakında kalkar. 

Şimdi Avcılar Belediye yetkilileri burasını kurmaya izin verirken sanki ayrıntılı düşünememişler gibi, düşünmüş olsalar özellikle Sosyal Demokrat bir yönetinin daha hassas olması gerekmez miydi.

Gelin bu çadırlar kurulmadan önce rızası alınmayan Top Sektiren Çocukların, Paten ve Bisiklet öğrenen ve kullanan gençlerin, Öğrencilerin, Sevgililerin, Esnafın, Atatürk sevdalıların ve Sosyal Demokrat seçmenin yerine kendi kendimize soru sormaya çalışalım ve “rızalarını aldınız mı” diyelim?

Çocukların rızasını aldınız mı?


Futbolla meraklı bir toplum olarak haliyle her fırsat ta araların da top sektirerek oynamak isteyen çocuklar burayı sıkça tercih ediyorlardı, onların rızasını aldınız mı?

Patencilerin rızasını aldınız mı?

Paten ve bisiklet öğrenen ve kullanan gençlerin burayı sıkça tercih ediyorlardı, onların rızasını aldınız mı?
sevgililerin rızasını aldınız mı?
Vatandaşın gözü önünde olmasına rağmen birbirini tanımak isteyen sevgililer burayı sıkça tercih ediyorlardı, onların rızasını aldınız mı?

Esnafın rızasını aldınız mı?

Benzer ürünler bu çadırlarda da satılınca haliyle daha ucuz olacağından zor şartlar altında ki Esnafımızın durumu iyice sıkıntıya gireceğinden onların rızasını aldınız mı?

Atatürk sevdalılarının rızasını aldınız mı?

Tören alanı olarak da kullanılan bu park da Atatürk’ün at üzerinde şahlanan meşhur heykeli de burada yer alıyor, çadırlardan dolayı kısmen de olsa perdeleneceğinden bu tür değerlere çok önem veren Atatürk Sevdalılarının rızasını aldınız mı?

Sosyal Demokrat seçmenin rızasını aldınız mı?

Avcılar’ın verdiği oylardan yola çıkarak pazar ürünlerinden çok kitap’a, Rasim’e, el sanatlarına önem veren Sosyal Demokrat bir seçmeni var. “Önce İnsan” diyerek pazar ürünlerinden çok eğitime kültüre önem veren Sosyal Demokrat seçmenin de rızasını aldınız mı?

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para