Erol Yılmaz, Meclis Üyeliğine Aday

CHP Avcılar Belediye Meclis Üyeliği için yeniden müracaat eden Meclis Üyesi Erol Yılmaz, Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli’nin kazanması için çalışacaklarını ve iyi bir meclisle listesi ile İlçeye farklı ve kaliteli hizmet vereceklerini belirtiyor.
Bu haber 2015-12-27 00:09:08 eklenmiş ve 710 kez görüntülenmiştir.

İnşaat Mühendisi Erol Yılmaz, bisiklet yoları ve Ulaşım sorunu gibi çok sayıda farklı projelerini hayata geçirmek için çaba sarf eden mütevazi kişiliği ile biliniyor.

  Erol Yılmaz yeniden Belediye Meclis Üyesi seçilirsem “Yerel yönetimde eşit, adaletli, ulaşılabilir hizmet anlayışına için çalışmalar içinde olacağım.

Avcılar'da siyasete katkı vermek, CHP'ye dahada güçlü omuz vermek için göreve hazırım.

Herkesin yüzünün güldüğü, emekçinin hakkını sonuna kadar aldığı, gençler ve öğrenciler için sosyal kültürel faaliyetlerin gerçekleştirildiği örnek bir ilçeyi mümkün kılmak için çalışacağım” diyor.

 

EROL YILMAZ KİMDİR?

Erol Yılmaz 1973 yılında Tunceli’de dünyaya geldi.

İlk ve orta öğrenimini Avcılar’da lise eğitimini de Avcılar İnsa Lisesinde tamamlayan Yılmaz, İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunudur.

Evli ve 2 erkek çocuğu babası olan Yılmaz, aile mesleği olan meşrubat sektöründe iş hayatına adım atmış ve 37 yıldır yaşamını sürdürdüğü Avcılar’da 25 yıldır Erikli, Freşa ve Dimes Bölge bayiliklerini üstlenmiştir. Alsa Meşrubat, Ersa Su Meşrubat ve Melite Restaurant Yönetim Kurulu Başkanlığına da halen devam etmekte olan Yılmaz, Munzur Su A.Ş’nin de denetim kurulu üyeliğinde yer almıştır.

2014 yılı CHP Avcılar ilçesi yerel seçim çalışmalarında meclis üyeliği için aday olan Erol Yılmaz, stratejik çalışmalar yürüterek 2014 yerel seçimlerinin kazanılmasında önemli bir rol üstlenmiş ve CHP Avcılar Belediye meclis üyesi olmuştur.

4,5 yıl etkili bir yerel yönetim hizmeti sergileyerek başarılı bir çalışma dönemi geçiren Yılmaz, meclis üyesi olmasının yanı sıra Avcılar Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Avcılar Engelliler Hizmet Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (AVENDER), Tunceli Hozat ilçesi Kültür ve Dayanışma Derneği’nde üyelik yapmış ve birçok STK’da önemli görevler üstlenmiştir.

Her fırsatta ailesi ve dostlarıyla bir araya gelen Yılmaz, doğaya ve canlıların yaşantısına verilen değerin, tüm zamanı ve hayatı iyileştireceği görüşü ve pozitif enerjisiyle, aranan bir siyasetçidir.

Sporsever kişiliği ile de adından sıkça söz ettiren Yılmaz, Fenerbahçe Spor Kulübü’nde kongre delegeliği ve Avcılar Belediyespor’da başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

ETİKETLER : erol yılmaz inşaat mühendisi chp avcılar meclis üyesiaday
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para