Avcılar Spor’a Bu Kez Turan Başkan oldu.

Avcılar Belediyespor Olağan Genel Kurulu yapıldı Barış Manço Kültür Merkezinde yapılan konğrede Avcılar Sporun Efsane Başkanı, takibinde As Başkanı, İşadamı Erhan Turan rakipsiz başkan seçildi
Bu haber 2016-07-15 17:01:47 eklenmiş ve 1560 kez görüntülenmiştir.

Mevcut Futbol Sahası ve Kulüp Binasının yıkılması üzerine bir değerlendirme yapan  Erhan Turan “Avcılar Belediyespor’a önce bir kulüp binası ve lokal kazandırmak istiyorum, fiziksel şartları oluşturduktan sonra da hedefe oynayan bir takım oluşturacağız” dedi.

 

 

 Turan “Avcılar Belediyespor hak ettiği yer en az 2.Lig olmalıdır. Bunu kaldırabilecek potansiyelin Avcılar’da olduğuna inanıyorum. Yılbaşına kadar Avcılar Belediyesi’nin bize göstereceği bir yerde kulüp binamızı ve lokalimizi kendi imkanlarımızla inşa etmek istiyoruz. Bunun sözünü yönetim kurulu adına veriyorum. Ondan sonraki projemiz de idman sahamızı hayata geçirmek. Bu konuda da Avcılar Belediyesi’nden yer konusunda gerekli desteği gördüğümüz takdirde yine yönetim kurulu olarak bunu da kendi imkanlarımızla hayata geçireceğiz. Avcılar’a yakışan şartları oluşturarak Avcılar halkına da layık olduğu takımı izlettirmek istiyoruz.” ifadesini kullandı. 

 

 

 

Genel kurulun ardından kongrede bulunan eski kulüp başkanlarından Ramazan Dinçel, Erkan Ergüder, Ekrem Erol, Burak Çetincan ve çiçeği burnunda kulüp başkanı Erhan Turan birlikte objektiflerin önüne geçerek birlik ve beraberlik pozu verdi. Sarı siyahlı camianın ortaya koyduğu bu tablo kongre üyelerinin de beğenisini topladı.

 

 

 

İŞTE AVCILAR BELEDİYESPOR’UN YENİ YÖNETİMİ

 

Yönetim Kurulu Asil: Erhan Turan, Hasan Şeker, Erol Yılmaz, Cenk Gökan, İbrahim Halil Kalay, Tekin Çıngıl, Yusuf Aydınoğlu, Ünal Güneri, Cem Ergin, Muhammet Ali Karabaş, Tahir Kaya.

Yönetim Kurulu Yedek: Tayfun Gülgeç, İsmet Çelik, Dursun Güven, Gürsel Karasansar, Mehmet Ercan, Kıvanç Egeaka, Orhan Çoruh, Deniz Kuzu, İbrahim Doğan, Kemal Özlü, Cem Demir.

Denetleme Kurulu Asil: Naim Dinek, Soner Dinçer, Haldun A.Aktaş.

Denetleme Kurulu yedek: Cemal Yargeldi, Osman Topaloğlu, Alkan Yaldız.

 

 

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para