Bulgaristan Başbakanına Mektup Yazdı.

Ömer Özgür Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov’a 18 bin üyesi adına taleplerinin sıralandığı bir mektup verdi ve Alfebe Bayramınız kutlu olsun iyi niyet temenisiyle başlayan Mektubunda iki ülke aradında dostluk köprüsü oluşturan kardeşlerimiz adına yarım kalmış çözümler için yardım istedi.
Bu haber 2016-07-15 17:24:13 eklenmiş ve 2386 kez görüntülenmiştir.

Bulgaristan Başbakanına Mektup

 

Habar: Hanifi Çelik

 

Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Bulgar Ekzarhlığı Ortodoks Kilisesi Vakfı'nı ziyaret etti.

Derneğin Şişli'de bulunan ve kısa süre önce Tapusunu aldıktan sonra önce restore edilen binasını gezen Başbakan Borisov'a Bulgaristan Kültür Bakanı Vejdi Raşidov, Bulgaristan'ın Ankara Büyükelçisi Nadezhda Neynsky ve Bulgaristan'ın İstanbul Başkonsolosu Angel Milev Angelov’da eşlik etti.

Davete edilen konuklar arsında Ömer Özgür'ün Başkanlığını yaptığı Trakya Balkanlılar Derneği Yönetiminde görev alan; Nevzat Kurtulmuş, Coşkun Kovancı, Ali Çakıroğlu, Akıncı, Avcılar ve küçükçekmeceden Prof. Dr. Tekin Arda, Trakya Rumeli Balkanlar Gönülbirliği Genel Başkan Yardımcısı İlknur Kurt gibi bazı tanınmış simalarda vardı.

Ömer Özgür Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov’a 18 bin üyesi adına taleplerinin sıralandığı bir mektup verdi ve Alfebe Bayramınız kutlu olsun iyi niyet temenisiyle başlayan Mektubunda iki ülke aradında dostluk köprüsü oluşturan kardeşlerimiz adına yarım kalmış çözümler için yardım istedi. Özgür ayrıca Bulgaristan türkçe porno izle doğumlu olanlara vize, çifte vatandaşlık ve 68-78 döneminde göç etmiş emektarın emeklilik işlemlerini çözümünü de talep etti.

Bahçede hazırlanan sergiyi de gezen Borisov burada yaptığı konuşmada, "Böyle anlarda Hristiyan ve Müslümanların nasıl barış içerisinde yaşayabildiğine şahit oluyoruz. Arazilerimizin iade edilmesi konusunda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu akşam katılacağım yemekte Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan'a da teşekkürlerimi ileteceğim. Bu bulunduğumuz mekan, kendisinin ve bizlerin irademiz sayesinde bu hale geldi." şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından vakıf üyeleri tarafından Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'ye katkılarından dolayı plaket verildi.

 

 

ETİKETLER : ömer özgür trakya balkanlılar derneği Gönülbirliği Boyko Borisov Vejdi Raşidov Angel Milev Angelov Nadezhda Neynsky Nevzat Kurtulmuş Coşkun Kovancı Ali Çakıroğlu Akıncı Avcılar küçükçekme Prof. Dr. Tekin Arda
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para