İbrahim Bodur için için iftar verildi.

Kale Grubu Şirketleri, Fabrikalar Kurucusu Onursal Başkanı Türkiye’nin önde gelen Sanayicilerinden merhum İbrahim Bodur’un ölümünün 40’ı nedeniyle düzenlenen iftara 20 bin kişi katıldı.
Bu haber 2016-07-15 17:32:30 eklenmiş ve 4945 kez görüntülenmiştir.

Küçükçekmece, Avcılar bölgelerinde de çok sayıda işçiye istisdam sağlayan merhum İbrahim Bodur’un ölümü üzüntüyle karşılanmıştı. ölümünün 40’ıncı günü Ramazan ayına gelmesi münasebetiyle  düzenlenen iftara bölgeden yakın çalışma arkadaşlarından Dr. Müh. Kemal Sözen başta olmak üzere çok sayıda sevenide katıldı.

 

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Çanakkale Caddesi, Çan Barış Yolu ve Çan Anadolu Lisesi bahçesine kurulan 60 yemek standıyla yemekler dağıtıldı. Kale Grubu yönetim kurulu başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, ile eşi Kale Grubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay’ın ev sahipliği bedava porno izle yaptığı iftar yemeği 20 bin katılımcı ile düzenlendi.
İftar programına; eski Başbakan Yıldırım Akbulut, Çanakkale Valisi Hamza Erkal, CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Kale Grubu şirketlerinin müdür ve yöneticileri, çevre ilçelerin kaymakam ve belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda devlet erkanı katıldı.

ETİKETLER : İbrahim Bodur Kale grup Bülent Öz Çanakkale Avcılar Küçükçekmece
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer VEFAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para