Toplu İş Sözleşmesi Örnekleri

Avcılar Belediyesi ile memurlarının üyesi olduğu Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM-BEL-SEN) ile toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlandı.
Bu haber 2016-07-15 17:50:54 eklenmiş ve 1379 kez görüntülenmiştir.

Avcılar Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi

Avcılar Belediyesi ile memurlarının üyesi olduğu Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM-BEL-SEN) ile toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlandı.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, sendika yöneticileri ile 2016-2018 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesi, Barış Manço Kültür Merkezi’nde imzalandı. Düzenlenen törende CHP Parti Meclis Üyesi Yaşar Seyman ve Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM-BEL-SEN) Genel Başkanı Ömer Salih Erol’un değerli katılımı ile imzalandı.

TÜM-BEL-SEN, 1990 sonrası ilk kurulan kamu emekçileri sendikalarından dır. TÜM-BEL-SEN, yerel yönetimlerde (belediye ve il özel idareleri) “memur” statüsünde çalışanların örgütüdür. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli: “Çalışanlar Escort Kocaeli kadrolu olduğunda emeğine ve örgütlülüğüne olan saygımız çalışma arkadaşlarımıza olan sevgimiz ile, toplu sözleşmeler de bugün olduğu gibi karşılıklı memnuniyetle sonuçlanmaktadır. Umarım taşeron sistemi kalkar ve tüm belediyemize hizmet veren işçilerimizle de böyle toplu sözleşmeler yapabiliriz” dedi.

ETİKETLER : CHP Parti Meclis Üyesi Yaşar Seyman Tüm Belediye Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası Genel Başkanı Ömer Salih Erol TÜM-BEL-SEN Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli toplu sözleşme aşeron
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para