Avcılar Belediyesi Toplu Sünnet şöleni

Avcılar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilmiş ‘Sünnet Şöleni’, Avcılar Cihangir Çocuk Evi’nde gerçekleşti.
Bu haber 2016-09-18 11:49:56 eklenmiş ve 6258 kez görüntülenmiştir.

Avcılar Belediyesi Toplu Sünnet şöleni

Avcılar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilmiş ‘Sünnet Şöleni’, Avcılar Cihangir Çocuk Evi’nde gerçekleşti.

Avcılar Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen çocukların sünnetinden sonra, Avcılar Cihangir Çocuk Evi bahçesinde düzenlenen sünnet şölenine,Avcılarlı vatandaşların katılımının yoğun olduğu gözlendi. Sünnet şölenine katılan ailelere Avcılar Belediyesi tarafından döner ekmek ve ayran servisi yapılırken, çocuklar kendileri için kurulan alanlarda doyasıya eğlendi. Çocuklar için 10 D sterimi, sihirbazlık gösterisi, kukla oyunu sahnelenirken, çocuklar animasyon ekibi ile eğlenceli dakikalar geçirdi. Çocuklar daha sonra aileleri ile beraber hazırlanmış özel alanlarda fotoğraf çektirdikten sonra, kendileri için hazırlanmış bardak mısır ve pamuk şekerin keyfini çıkardı.

Aydınlık Yarınlara Yavrularımızla Beraber Yürüyeceğiz

Avcılar Belediyesi tarafından 300’ü aşkın çocuğun sünneti ve sünnet şöleni gerçekleştirilirken, sünnet şölenine katılan aileler, başta Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ye ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli çocukların sünnetlerinin steril bir ortamda, uzman doktorlar tarafından yapıldığını belirterek; “Bizim en büyük isteğimiz evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek, en iyi okullarda hizmetin en iyisini almasını sağlamaktır. Belediyeler ailelerin yanında, birebir diyalog halinde olan kuruluşlardır. Hayatın her aşamasında, orada yaşayan hemşehrilerinin yanındadır.Kim olursa olsun, Avcılar’da oturuyorsa nereden ve hangi kökenden geldiğinin, hangi siyasi düşünceden olduğunun, dini etnik kökeninin hiçbir önemi yoktur. Onlar bizim hemşehrimizdir. Onların çocukları bizim çocuklarımızdır.  O nedenle sizin çocuklarınız bizim çocuklarımızdır. Evlatlarımızı sağlık ve güven içinde hep beraber büyüteceğiz. Beraber onları aydınlık yarınlara hazırlayacağız” dedi. 

ETİKETLER : Avcılar Belediyesi Toplu Sünnet şölen Sünnet Şöleni Avcılar Cihangir Çocuk Evi Avcılar Cihangir Çocuk Evi bahçesinde Sünnet şölenine katılan ailelere Avcılar Çocuklar için 10 D sinema gösterimi 300’ü aşkın çocuğun sünnet Avcı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜĞÜN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para