Beylikdüzü Festival’i Volkan Konak

Beylikdüzü Belediyesi 3. Barış ve Sevgi Buluşmaları, hafızalara kazınan bir kapanış programı ile sona erdi. 11 gün boyunca Çardak Altı Söyleşileri'nden, spor turnuvalarına, tarihi günlerin kutlanma etkinliklerinden, özel anların sergilerine ve konserlere varıncaya kadar birçok anlamlı gerçekleşti. Festivalden ülkeye Cumhuriyet, demokrasi, barış ve sevgi mesajları gitti.
Bu haber 2016-09-18 12:11:39 eklenmiş ve 4796 kez görüntülenmiştir.

 

Festival’de Volkan Konak iz bıraktı

 

3. Barış ve Sevgi Buluşmaları'nın son günü, tarihi bir güne daha tanıklık etti. İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıldönümü, Volkan Konak'ın sahnesi ile coşku içinde kutlandı. Ellerde bayraklar, gönüllerde vatan sevgisi, dillerde türküler eşliğinde unutulmaz bir akşam yaşandı. "Beylikdüzü o kadar özel bir ilçe ki. 3 yıldır İzmir'in Kurtuluşu'nu İzmir'in dışında kutlayan tek yer." diyen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu heyecan içinde sözlerine ekledi: "Bu cennet vatanı hep birlikte koruyacağız. Bunun en önemli merkezi daima Beylikdüzü olacak."

 

Beylikdüzü Belediyesi 3. Barış ve Sevgi Buluşmaları, hafızalara kazınan bir kapanış programı ile sona erdi. 11 gün boyunca Çardak Altı Söyleşileri'nden, spor turnuvalarına, tarihi günlerin kutlanma etkinliklerinden, özel anların sergilerine ve konserlere varıncaya kadar birçok anlamlı gerçekleşti. Festivalden ülkeye Cumhuriyet, demokrasi, barış ve sevgi mesajları gitti. Buluşmaların son gününde ise 7 yıldır Beylikdüzü halkı ile buluşan Volkan Konak, 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu'nun Yıldönümü'nde ilçede konser verdi. Konser öncesi İzmir Marşı adeta ilçede yankılandı. Gökyüzüne doğru yükselen sunucu, dev Türk Bayrağı'nı havada açarak harika bir görüntü oluşturdu.

 

Konak: "Ülkemi Bırakmam"

 

"Sizlerle özdeştik. Asil insanlarla birlikteyiz. Beylikdüzü'nün dokusuna hep inanırım. Bu kadar sevildiğimi de bilmiyordum" şeklinde konuşarak; ilime, eğitime ve ülkesine vurgun olduğunu, bütün bayramların güzel olduğunu belirten Konak, Ülkemi bırakmam, Ben Maçka'nın Hamsiköyü'nün tezeğini dünyaya değişmem." dedi. Sanatçı binlerce seveni ile birlikte "Dostum Dostum, Yarın Bizimdir, Yarim Yarim, Aleni Aleni, Mimoza Çiçeği, Cerrahpaşa" gibi parçaları seslendirdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Konak ile daima dost kaldıklarını ifade ederek, " Bazı sanatçılar vardır. Türkiye'yi her zaman ayağa kaldırır. Milli duyguları her zaman besler. Her yerde doğruyu söyler. İşte o Volkan Konak." dedi. İmamoğlu 9 Eylül'ün emperyalist güçlere karşı kazanılan zaferin hikayesi, İstiklal'in ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun müjdecisi olduğunu vurguladı ve "Kutlu olsun İzmir'in Kurtuluşu." dedi.

 

"Bu Ülkede Kaybedecek Bir Tek Vatandaşımız Yok"

 

3. Barış ve Sevgi Buluşmaları'nın sonuna gelindiğini söyleyen Başkan İmamoğlu şu ifadelerde bulundu: Festivalimize isim koyarken barış ve sevgi kelimelerini özellikle seçtik. "Daima Özgür, Daima Mutlu" sloganımız da olduğu gibi bizler özgürlük ve mutluluk istiyoruz. Doğudan batıya, kuzeyden güneye herkesin bir arada mutlu şekilde yaşamasını istiyoruz. Bu ülkede kaybedecek bir tek vatandaşımız yok, kaybedecek 1 m2 toprağımız yok. Dolayısıyla 100 yıla yakın verdiğimiz bu mücadelede yaşasın Cumhuriyet, yaşasın demokrasi diyorum. Hiç bir zaman eksilmesin, artarak devam etsin. Sizlerin enerjisi, Volkan Konak'ın sesi, besteleri ile yaşasın Mustafa Kemal Atatürk. Bu enerji Beylikdüzü ile şahlansın, Türkiye Cumhuriyeti'ne en güzel mesajlar buradan ulaşsın. Bu cennet vatanı hep birlikte koruyacağız. Bunun en önemli merkezi daima Beylikdüzü olacak. 

ETİKETLER : Beylikdüzü Belediyesi 3. Barış ve Sevgi Buluşmaları Çardak Altı Söyleşileri özel anların sergilerine ve konserlere Festival Cumhuriyet demokrasi barış ve sevgi mesajları
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para