CHP İSTANBUL’DA BAYRAMLAŞMA

CHP İstanbul İl Başkanlığı binasındaki bayramlaşma törenine CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, PM Üyeleri, il başkan yardımcıları, İstanbul milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Mahmut Tanal, Onursal Adıgüzel, Didem Engin, Eren Erdem, Zeynel Emre, Sibel Özdemir’in yanı sıra ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Bu haber 2016-09-18 12:17:02 eklenmiş ve 992 kez görüntülenmiştir.

CHP İSTANBUL’DA BAYRAMLAŞMA

Örgütü, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi

Şişhane’de bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığı binasındaki bayramlaşma törenine CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, PM Üyeleri, il başkan yardımcıları, İstanbul milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Mahmut Tanal, Onursal Adıgüzel, Didem Engin, Eren Erdem, Zeynel Emre, Sibel Özdemir’in yanı sıra ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Törende konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat şunları söyledi:

12 Eylül’ün yıldönümü olduğunu hatırlatan Canpolat, “Henüz 12 Eylül ile hesaplaşmadan yeni darbelerle karşı karşıya kaldık. Biz bu darbeleri en iyi bilen bir gelenekten geliyoruz. 12 Eylül darbesinde 800 bin insan fişlendi. Solcular sosyalistler içeri atıldı, işkence tezgâhlarından geçti, öldürüldüler, sakat kaldılar işlerinden güçlerinden edildiler. 12 Eylül darbesini yaşayan o işkencelerden geçen bir arkadaşınız olarak iliklerine kadar bilen birisi olarak bu darbelerin solculara sosyalistlere ilericilere aydınlara karşı olduğunu biliyoruz. Çünkü o gün bizim partimiz kapatıldı, o günkü başkanımız Ecevit tutuklandı, partinin kadroları kapatıldı. İnsanlar onlarca yıl cezaevlerinde yattı.  Atatürk’ün kurduğu Türk Dil Kurumu kapatıldı.İşte bu gericiliğin, yeşil sermayenin önünü açanlar bugün darbe kalkışması yapanlardır” dedi.

ETİKETLER : CHP İstanbul İl Başkanlığı CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat PM Üyeleri il başkan yardımcıları İstanbul milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu Mahmut Tanal Onursal Adıgüzel Didem Engin Eren Erdem Zeynel Emre Sibel Özdemir
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DERNEK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para