küçükçekmece’de 15 Temmuz Fotoğraf yarışması

Küçükçekmece Belediyesi’nin 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ve sonrası vatandaşların kadraja yansıyan fotoğraflarının ‘en’ lerini ödüllendirmek için düzenlediği fotoğraf yarışmasına başvurular yoğun bir şekilde devam ediyor.
Bu haber 2016-09-18 12:43:16 eklenmiş ve 963 kez görüntülenmiştir.

küçükçekmece’de 15 Temmuz Fotoğraf  yarışması

Küçükçekmece Belediyesi’nin 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ve sonrası vatandaşların kadraja yansıyan fotoğraflarının ‘en’ lerini ödüllendirmek için düzenlediği fotoğraf yarışmasına başvurular yoğun bir şekilde devam ediyor.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği fotoğraf yarışmasında, 15 Temmuz gecesi darbe girişimine karşı darbecilere o geceyi dar eden Türk milletinin verdiği mücadele, milli iradeye sahip çıkan Türk halkının birlik ve beraberlik içerisinde tuttukları demokrasi nöbetleri ve  6 milyon insanın Yenikapı’da bir araya gelerek tüm dünyaya vatan sevgisini bir kez daha gösterdiği anlardan kadraja yansıyan fotoğraf kareleri yarışacak. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu onaylı yarışmaya Türkiye genelinden katılımcılar, başvuruda bulunabilecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 19 EYLÜL

15 Temmuz konulu en etkileyici fotoğrafı ben çektim diyen, 18 yaş üstü tüm vatandaşlar için yarışmanın son başvuru tarihi 19 Eylül 2016 Pazartesi. Fotoğraflar online (çevrimiçi) olarak http://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay.asp?s=244 adresinden yüklenecek. 

DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜ

Yarışma sonunda birinci 10.000 TL, ikinci 7.500 TL, üçüncü olan 5.000 TL, mansiyon ödülünü kazanan ise 2.000 TL ile ödüllendirilecek. Küçükçekmece Belediyesi özel ödülü 1.500 TL olarak belirlenirken, sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların sahiplerine 200 TL para ödülü verilecek.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı olarak ‘www.15temmuzfotograflari.com’ sitesinden bilgi edinilebilir.

ETİKETLER : küçükçekmece’de 15 Temmuz Fotoğraf yarışması Küçükçekmece Belediyesi 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ve sonrası 15temmuzfotograflari.com
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜĞÜN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para