GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA LÖSEV İLE ELELE

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından “Lösev Kampüste” projesi kapsamında gerçekleştirilen “Sevginle Geleceğe Işık Tut” uygulaması hayata geçirildi.
Bu haber 2017-04-01 16:09:09 eklenmiş ve 4978 kez görüntülenmiştir.

GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA   LÖSEV İLE ELELE

 

“İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından yapılan araştırmalar her yıl olduğu gibi bu yılda profesyonel araştırma kurumlarına taş çıkartır nitelikte”

 

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından “Lösev Kampüste” projesi kapsamında gerçekleştirilen “Sevginle Geleceğe Işık Tut” uygulaması hayata geçirildi. Halkla İlişkiler ve Sosyal Sorumluluk Kulübü organizasyonu olarak gerçekleştirilen proje İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı,Yard. Doç. Dr. Emel Tozlu ve öğrencileri; Zehra Tanrıverdi, Gamze Gümüştekin, Selda Güdelek, Gözdenur Gür, Dilan Bayram, Semra Esgün, Fatma Ayça Malçok tarafından Lösemi hastalığı konusunda üniversite öğrencilerinin fakındalık oranlarını bulmak amaçlı yapılan anket 2 haftalık zaman dilimini kapsadı.%52.2’si kadın, %47.8’i erkek olmak üzere 150 üniversite öğrencisi ile gerçekleştirilen anket araştırmasının sonuçlarına göre %61.3’nün Lösemi hastalığı hakkında yeterli bilgiye sahip olduğunu belirtiyor.

Araştırmaya LÖSEV’den tam destek.

Araştırma sonuçlarının sonrası 24 mart 2017 tarihinde gerçekleştirilen Lösemi hastalığına farkındalık seminerine katılım sağlayan İstanbul Gelişim Üniversitesi, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yard. Doç. Dr. Kemal Erkişi tarafından plaket takdim edilen, Lösev Halkla İlişkiler Uzmanı Zeynep Demir “İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından yapılan araştırmalar her yıl olduğu gibi bu yılda profesyonel araştırma kurumlarına taş çıkartır nitelikte. Sizlere gönülden LÖSEV adına sonsuz teşekkür ederim” diyerek memnuniyetini dile getirdi. 

ETİKETLER : GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ Lösev Kampüste
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para