Hanaklılar başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Merkezi Sefaköy’de bulunan Ardahan İli Hanak İlçesi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başarılı öğrenciler için ödül töreni düzenledi.
Bu haber 2017-04-01 16:17:05 eklenmiş ve 1107 kez görüntülenmiştir.

Hanaklılar başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Merkezi Sefaköy’de bulunan Ardahan İli Hanak İlçesi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başarılı öğrenciler için ödül töreni düzenledi.

Okuma yazma oranının yüksekliği ve çok sayıda öğretmen yetiştiren bir ilçe olması dolayısıyla, Sefaköy’ de faaliyet gösteren Hanak Derneği Eğitim Komisyonu üstün başarılı öğrencilerini onura etti.

 

Ödül töreninde Dernek Başkanı Güner Özmen bir konuşma yaparak dernek faaliyetleri üzerinde durdu ve başarılı öğrencileri tebrik etti.  Özmen “ Her yıl düzenlediğimiz başarılı öğrencileri ödüllendirme etkinliğini bu yılda sürdürdük. Bir tarardan başarılı öğrenciyi ödüllendirirken diğer taraftan da diğer çocuklarımızı teşvik etmektir.

Bu konuda Ulu Önder Atatürk “ - Eğitimin amacı yalnız hükümete memur yetiştirmek değil, ülkede ahlaklı, cumhuriyetçi, devrimci, atılgan, olumlu, giriştiği işleri başarabilecek yetenekte, dürüst, yargılayıcı, iradeli, yaşamda karşılaşacağı engelleri yenecek güçte, karakter sahibi genç yetiştirmektir.

- Eğitimdir ki bir milleti; ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder” diyor.

Sevgili öğrenciler bilimin ve aklın geliştiği çağımızda Modern toplumu yaratma ve geliştirme aynı zamanda çağdaş dünyanın bir parçası olmak için Tekniği Teknolojiyi iyi kullanmak; onun eğitiminin alınması bilimcinde olduğunuzu unutmamalısınız. Düşündüğünüz geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimizi yürekten kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum.

Unutulmamalıdır ki başarıların taçlandırılması, bilimsel temellere oturtulmuş bir eğitim sistemiyle mümkündür.

Eğitimin yaygınlaşması ve çağdaşlaşmasını sağlamak toplumun Laik, Akılcı, Özgür ve Demokratik niteliklerini geliştirmek bir Sivil Toplum Örgütlerinin görevi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

ETİKETLER : hanaklılar derneği güner özmen hanak başarılı öğrencilere plaket hanaklı başarılı öğrenciler
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DERNEK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para