ETİ HASTALARA, İSKELETİ MÜZEYE! KÖPEKBALIĞI HASTALARINA DAĞITILDI

Balıkçı Kenan Balcı, her öğün az miktarda farklı pişirme yöntemleri ile tüketilmesi önerisinde bulundu.
Bu haber 2017-10-13 18:51:44 eklenmiş ve 5669 kez görüntülenmiştir.

ETİ  HASTALARA, İSKELETİ MÜZEYE!

KÖPEKBALIĞI HASTALARINA  DAĞITILDI

 

Marmara Denizi’nde yakalanan 1 ton 200 kilo ağırlığındaki devasa büyüklükteki köpekbalığı, etinde şifa arayan kanser hastalarına ücretsiz olarak dağıtıldı. Köpekbalığı almak için sıraya giren vatandaşa hem pişmiş, ham de çiğ olarak ücretsiz dağıtıldı.

HEM PİŞMİŞ, HEM ÇİĞ DAĞITILDI

Marmara Denizi’nde bu yıl balık av sezonun açılmasıyla yakalanan 1 ton 200 kilo ağırlığındaki köpekbalığı, Balıkçı Kenan’da kanser hastalarına dağıtıldı. Köpekbalığı eti almak için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, köpekbalığının kısa sürede tükenmesine yol açtı. İstanbul’un ünlü balıkçısı Balıkçı Kenan’ın dileyen vatandaşa pişmiş olarak, dileyen vatandaşa ise çiğ olarak ücretsiz dağıttığı 1 200 kilo ton ağırlığındaki köpekbalığı kesilmeden önce de fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşların ilgi odağı oldu.

PİŞİRMENİN PÜF NOKTALARI

Özellikle kanser hastalarının etinde şifa aradığı köpekbalığı için Balıkçı Kenan’a önceden iletişim bilgilerini kaydettiren vatandaşlar izdiham yaşanmadan köpekbalığı etinden almış oldular. Vatandaşlara köpekbalığı etini nasıl pişirmeleri gerektiği yönünde püf noktaları anlatan Balıkçı Kenan Balcı, her öğün az miktarda farklı pişirme yöntemleri ile tüketilmesi önerisinde bulundu.   

ETİ HASTALARA, KEMİĞİ DERİSİ MÜZEYE!

Etini kanser hastalarına ücretsiz olarak dağıttığı köpekbalığının iskelet ve dış yüzeyinin kendilerine kalacağını söyleyen Balıkçı Kenan Balcı, Türkiye’de ilk ve tek olan kendi kurduğu Türkiye Deniz Canlıları Müzesine dahil olacağını söyledi. 1 ton 200 kilo ağırlığındaki köpekbalığının, müzeye dahil olan en büyük balık türlerinden olacağını ifade eden Balıkçı Kenan Balcı, “Etini şifa arayan kanser hastalarına dağıttık. Yoğun bir talep olduğunu gördük. Dilerim ki şifa olur. Bu köpekbalığının mumyalama işlemi birkaç ay sürecek. Daha sonra müzemizdeki yerini alacak” dedi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para