HALİM BÖLÜKBAŞI CHP KÜÇÜKÇEKMECE İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY

BÖLÜKBAŞI CHP KÜÇÜKÇEKMECE İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece İlçesini tek vucut haline getirmek, örgüt birlikteliğini sağlamak ve Küçükçekmece’yi CHP’li Belediyeler arasına katmak için adayım
Bu haber 2017-11-21 16:28:09 eklenmiş ve 1321 kez görüntülenmiştir.

BÖLÜKBAŞI CHP KÜÇÜKÇEKMECE İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN  ADAY

 

Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece İlçesini tek vucut haline getirmek, örgüt birlikteliğini sağlamak ve Küçükçekmece’yi CHP’li Belediyeler arasına katmak için adayım

 

HALİM BÖLÜKBAŞI CHP KÜÇÜKÇEKMECE İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY

 

10 veya 17 Aralık 2017 tarihinde yapılacak CHP Küçükçekme İlçesi Kongresi öncesi İstanbul 3. Bölgenin tanınmış simalarından Halim Bölükbaşı aday olduğunu açıkladı.

 

Bölükbaşı “Her alanda tam demokrasi ve insanların inançları doğrultusunda yaşama özgürlüğü hak, hukuk, adalet, araştırmacı ve sorgulayıcı kişiye özgüven verilen, eğitimde fırsat eşitliği ile tam ekonomik bağımsızlığa ve Atatürk’ün gösterdiği yolu hâkim kılma yönünde ortak aklı harekete geçirmeyi görev edinmiş biriyim.

 

C.H.P. Küçükçekmece İlçesi Cennet Mahallesi teşkilatı içerisinde hizmetlerime devam etmekteyim. Kazanmış olduğum deneyimlerimi mensubu bulunduğum C.H.P. İlçe Teşkilatı bünyesinde tüm grupları kucaklayarak daha da aktif şekilde kullanabilmek ve en iyi şekilde hizmet verebilmek adına İlçe Başkanlığına adaylığımı bildirerek, desteklerinize talibim” dedi.

 

 

 

Halim BÖLÜKBAŞI

(Harita Mühendisi)

KİMDİR

 

1955 tarihinde Malatya ilinin Arapgir ilçesinin Horan köyünde doğdum. İlkokulu Gebeli Köyü ilkokulunda, ortaokulu ise Arapgir Ortaokulunda okuduktan sonra, Ankara Tapu ve Kadastro meslek lisesinden 1972 yılında mezun oldum. Aynı yıl İ.D.M.M.A (Bugünkü Yıldız Teknik Üniversitesi) Harita Mühendisliği bölümüne girip 1978 yılında mezun oldum ve Çatalca Tapu Fen Amirliğinde çalışmaya başladım. 1981 de Gelibolu Tapu Kadastro Bölge Kontrol Mühendisliği görevinde bulundum. 1983’te ikametimi Küçükçekmeceye taşıyarak İSKİ Plan Proje Başmühendisliği görevlerinden sonra 1985 yılında devlet memurluğundan ayrılıp özel sektöre adım attım ve Esenyurt bölgesinde kendi işimi kurdum. 1985 yılından beri Küçükçekmece Bakırköy Büyükçekmece, Çatalca, Silivri, Avcılar, Esenyurt ve Bahçelievler bölgelerinde imar ifraz, plan proje, şehir planlaması, mühendislik ve müteahhitlik alanlarında uzmanlık, danışmanlık ve mahkemelerde resmi bilirkişilik yaptım. 1985 ile 2000 yılları arasında Çatalca, Büyükçekmece, Kumburgaz, Gürpınar, Esenyurt, Kıraç ve Küçükçekmece Belediyelerinde 3194 sayılı İmar Yasasının 18. Maddesi ile 2981 sayılı yasanın 10 B-C maddeleri kapsamında imar uygulamaları çalışmalarını yaptım.

 

1985 yılından beri aktif siyasetin içerisindeyim. 1985’te Esenyurt SHP kurucu üyeliği 1989 da Esenyurt Belediye Başkan aday adaylığı 1990-1993 yılları arası Büyükçekmece DSP İlçe Başkanlığı 1991 yılındaki genel seçimlerde (Büyükçekmece, Çatalca, Silivri, Avcılar Küçükçekmece) 7. Bölge DSP Seçim Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulundum. 1994 yılında SHP’den Kıraç Belediye Başkan adayı 2002 yılında DSP 3. Bölge Milletvekili adayı oldum. Sosyal aktivitelerin içerisinde olan çevreci biriyim.

 

Türk Hava Kurumu Büyükçekmece Şube Başkanlığı, 1992 yılında Büyükçekmece ve yöresi Malatyalılar Derneği Başkanlığı, 2009 yılında Küçükçekmece Malatyalılar Derneği Başkanlığı, yine 2009 da Beylikdüzü ilçesi Malatyalılar Derneği başkan yardımcılığı görevlerini üstlendim. Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Genel Başkan Yardımcılığı, Küçükçekmece İmar Vakfı Yönetim Kurulu üyesi, S.S. Ekinkent Yapı Kooperatifler Birliği Yönetim Kurulu üyeliği, Spor Kulübü, Okul Aile Birliği, Küçükçekmece Sanayici İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeliği Küçükçekmece Kent Konseyi üyeliği görevlerinde bulunmuş olup hali hazırda 1996 yılında başladığım Gürpınar Konut Yapı Kooperatifleri Birliği yönetimi ve başkan yardımcılığı görevim devam etmektedir. Evli ve biri erkek biri kız olmak üzere iki çocuk babasıyım. Oğlum Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirmiş olup hali hazırda inşaat mühendisliği yapmaktadır. Kızım ise İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümü mezunudur.

ETİKETLER : HALİM BÖLÜKBAŞI CEMAL CAMPOLAT CHP KÜÇÜKÇEKMECE CHP KÜÇÜKÇEKMECE ADAY chp kongreye gidiyor chp küçükçekmce kangre bölükbaşı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para