CHP Avcılar Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Oktay Kalem

CHP Avcılar gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Oktay Kalem ve Yönetimi, İlçe Başkanı Erhan Bozan’ı yönetim kurulunu ziyaret ettiler
Bu haber 2017-12-08 14:22:39 eklenmiş ve 1085 kez görüntülenmiştir.

CHP Avcılar gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Oktay Kalem ve Yönetimi, İlçe Başkanı Erhan Bozan’ı yönetim kurulunu ziyaret ettiler.

Değerli örgütüme şükranlarımı sunuyorum

        CHP Avcılar Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Oktay Kalem yaptığı açıklamada CHP’nin Türkiye için önemi üzerinde durdu ve dinlenmemek üzere yola çıktıklarını belirti.

Kalem “CHP Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve teminatıdır. Dev bir çınar olup yeni filizleri hep içinde barındıran ve herkese kucak açan bir ailedir, İkinci evimizdir. Mücadelemizi hiçbir beklenti içine girmeden gönüllülükle aşk ile yaparız çünkü bizler Cumhuriyet’inde Cumhuriyet Halk Partisi’nin de Sevdalısı ve koşulsuz neferleriyiz. Aldığımız her görev ve sorumluluk tamamıyla bir bayrak yarışıdır ve gelecek kuşaklara onurla gururla ve güvenle teslim edilmelidir. Bu duygularla bayrağı devr alıyoruz.

          Birçok Devrim ve Yeniliği Milletimize kazandıran partimiz Gençlik Kollarını kurarak da Türk Siyasi Tarihinde bir ilki yaşatmıştır. Siyasi tarihimizdeki onurlu yerini devrimci mücadele gücünden alan Gençlik Kollarımız partimizin ideolojisini yaymak bunu toplum içinde yaşanabilir kılmak için çalışmaktan yılmayacaktır. Çünkü Gençlik Kollarımız dinlenmemek üzere yola çıkmıştır. Ve dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmayacaklardır.  

           İşte böyle durumlarda CHP hep çıkış noktası ve umut olmuştur. Umut çığırtkanlığı yapmayacağız Umut olacağız Umut biziz biz kazanacağız diyerek çıktığımız yolculuğumuzda daha çok çalışacağız daha çok kucaklayıcı olacağız ve ulaşılmadık kesim, çalınmadık kapı girilmedik gönül bırakmayacağız Uzun soluklu bir mücadele vereceğiz. Bu mücadelede ihtiyacımız olan şey inanç ve birlikteliktir. Bu sağlandığı anda hiçbir barikat Gençlik Kollarının mücadele gücüne engel olamayacak. Kendi içimizde yarışmak gibi hesap yapmak gibi ve ayrışmak gibi bir lüksümüz yok! Bu bilinç ve duyarlılıkla hareket edeceğiz. Örgütümüzde birlik ve dirlik içinde omuz omuza mücadele ederek 2019 öncesinde Gençliği şahlandıracağız bunu Yerelden Genele yapacağız ve Cumhuriyeti asla Tek adama teslim etmeyeceğiz! İnanıyoruz haklıyız ve başaracağız.  

            Bu duygu ve düşüncelerimle beni CHP Avcılar Gençlik Kolları Başkanlığına layık gören gençarkadaşlarıma Aynı zamanda diğer aday arkadaşlarımı da kutluyorum ve kaldığımız yerden mücadeleye devam etmeye Davet ediyorum. Asıl işimiz şimdi başlıyor ve inanıyorum ki biz bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

ETİKETLER : oktay kalem chp avcılar gençlik erhan bozan gençik ziyaret
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para