30 Ağustos Zafer Bayramına koşarak gelecekler

CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Turgay Özcan belediyenin önündeki 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı çelenk koyma törenine katılmayan Kaymakam, Belediye Başkanı ve AK Parti'li ilçe başkanını düzenlediği basın toplantısında eleştirdi.
Bu haber 2018-05-20 15:29:51 eklenmiş ve 2666 kez görüntülenmiştir.

CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Turgay Özcan belediyenin önündeki 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı çelenk koyma törenine katılmayan Kaymakam, Belediye Başkanı ve AK Parti'li ilçe başkanını düzenlediği basın toplantısında eleştirdi.

"30 Ağustos Zafer Bayramına koşarak gelecekler"

 

CHP Küçükçekmece ilçe başkanı Turgay Özcan, "19 Mayıs'a günler kala Kaymakamlık ve Belediye’ye yazı yazarak 19 Mayıs törenlerinin nerede yapılacağını sorduk. Bize verilen yanıtta belediyenin önündeki Atatürk anıtının bulunduğu yer söylendi. Biz örgütümüzle birlikte gittiğimizde diğer siyasi partiler, dernekler ve meslek odaları da vardı. İlçe milli eğitim müdür yardımcısının dışında devleti temsil eden kimse yoktu. Kaymakam da belediye başkanı da AKP örgütü de yoktu. Cumhuriyet'in ilk adımının atıldığı 19 Mayıs törenlerine katılmamaları Devlet ve partinin koordineli bir karşı duruşudur. Bunu reddediyoruz." dedi.

Ağır geliyorsa o görevi yapmayacaklar

Başkan Özcan, "Kısa bir süre önce bizim de davetli olduğumuz özel bir okulun kermesinde Kaymakam bey katılarak konuşma yapıyor ancak 19 Mayıs törenlerine katılım sağlamıyorlar, Belediye Başkanı mazeretler üretiyor. Bu iş ağır geliyorsa o makamda durmayacaklar.

24 Haziran Seçimleri sonucunda her yerde güller açacak, işte o zaman bu kadrolar 30 Ağustos Zafer Bayramı’na koşarak geleceklerdir” dedi.

---------------------------------------------------------------------------------

Tören yerindeki konuşma videosu

https://www.facebook.com/hasan.dag.7393/videos/1011660602343827/UzpfSTU2OTkwNTgwNjQyNDE5NDoxNzY4MjEwNTA2NTkzNzEy/

ETİKETLER : CHP Küçükçekmece CHP Küçükçekmece ilçe başkanı Turgay Özcan Cumhuriyet'in ilk adımının atıldığı 19 Mayıs törenlerine katılım sağlamıyorlar 24 Haziran Seçimleri sonucunda 30 Ağustos Zafer Bayramı’na koşarak geleceklerdir
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para