BAYKAL’IN KÜÇÜKÇEKMECE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Burçin Baykal İlçede bulunan bazı muhtarları ve Söğütlüçeşme mahallesinde büyüyüp şimdi ise Milletvekili olan Özgür Karabat’ı ziyaret etti.
Bu haber 2018-09-24 18:16:41 eklenmiş ve 892 kez görüntülenmiştir.

BAYKAL’IN KÜÇÜKÇEKMECE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Küçükçekmece İstiyor. Değişim Geliyor... Zafer İnananlarındır!!!“ afişleri ile hızlı ve etkin bir şekilde sahada olan Burçin Baykal İlçede bulunan bazı muhtarları ve Söğütlüçeşme mahallesinde büyüyüp şimdi ise Milletvekili olan Özgür Karabat’ı ziyaret etti.

 

Halkalı Merkez Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Can, Atakent Mahalle Muhtarı Halime Totkanlı ve Atatürk Mahalle Muhtarı Şenol Balgün’ü ziyaret eden Burçin Baykal İstanbul 3. Bölge Milletvekili Özgür Karabat ile de bir araya gelerek gündeme dair görüşmelerde bulundu.

“Küçükçekmece istiyor Değişim Geliyor…”

Küçükçekmece’nin hak ettiği değerlere, eşit, adaletli ve etkin yerel hizmetlere kavuşması için sahalarda olduğunu belirten CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Burçin Baykal bazı muhtarların ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada “Bir ilçenin mahalle muhtarları her zaman vatandaş İle kamu kurum ve kuruluşları arasında çok önemli bir köprü olmuştur.
Küçükçekmecemizin Halkalı Merkez Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Can, Atakent Mahalle Muhtarı Halime Totkanlı ve Atatürk Mahalle Muhtarı Şenol Balgün ile bir araya gelerek gündeme dair görüşmelerde bulunduk. Değerli muhtarlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Milletvekilini de ziyaret etti

Burçin Baykal’dan, Söğütlüçeşme Mahallesinde çocukluğu ve gençliği geçen Küçükçekmece’den ayrılarak yeni ilçe olan Başakşehirde de siyaset yapan şimdi ise bölgeden İstanbul Milletvekili seçilen Özgür Karabat’a anlamlı ziyaret.

 

CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Burçin Baykal ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda “CHP 3. bölge İstanbul Milletvekilimiz Özgür Karabat’ı makamında ziyaret ettim. Sayın vekilimizle siyasete ve gündeme dair sohbet ettik. Bizi makamında ağırlayan ve ilgisini eksik etmeyen vekilimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim“ ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Burçin Baykal Halkalı Merkez Mahalle Muhtar Mustafa Kemal Can Atakent Mahalle Muhtar Halime Totkanlı Atatürk Mahalle Muhtar Şenol Balgün İstanbul 3. Bölge Milletvekili Özgür Karabat
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para