Burçin Baykal, çalıştıkça güçleniyor

Belediye Başkan Aday Adayı Baykal başlattığı Muhtar ziyaretlerini sürdürdü Dernek temsilcileriyle bir araya geldi ve Türkiye Şoför ve Otomobilciler Federasyon Başkan Vekili ve İstanbul Halkalı Şoförler Odası Başkanı İbrahim Yılmaz’ı da ziyaret etti.
Bu haber 2018-09-29 08:07:27 eklenmiş ve 6649 kez görüntülenmiştir.

Ziyaretlerin, görüşmelerin, fikir alış verişin CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Burçin Baykal’a güç kattığı ve dolayıyla çalışmalarına daha da hız verdiği  gözleniyor.

Burçin Baykal, çalıştıkça güçleniyor

Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Burçin Baykal; Dernekler, Mahalli Yöneticiler, Meslek Örgütleri, parti temsilcileri ve vatandaşları yoğun bir tempo ile  ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyor. Başkan adayı Baykal, beklentiler konusunda tespitleri not alıyor, çözüm yolları için çalışmalar yapıyor.

Belediye Başkan Aday Adayı Baykal başlattığı Muhtar ziyaretlerini sürdürdü Dernek temsilcileriyle bir araya geldi ve Türkiye Şoför ve Otomobilciler Federasyon Başkan Vekili ve İstanbul Halkalı Şoförler Odası Başkanı İbrahim Yılmaz’ı da ziyaret etti.

Baykal, vatandaşların beklentileri, iyi bir belediye başkanının bu beklentilerine nasıl çözmesi gerektiği, sivil toplum kurum ve örgütleri ile mahalli idarelerle sürekli etkileşimde bulunmanın önemi üzerinde hassasiyetle duruyor.

Baykal “Küçükçekmece’nin ihtiyaçlarını bizzat  Küçükçekmeceliler ile birlikte  inşa edeceğiz. Küçükçekmecemizin isteği gerçekleşecek ve yıllardır arzu ettikleri değişim mutlaka gelecek. Emanetimizi hep beraber geri alacağız” cümlelerinin altını ise ısrarla çiziyor.

Halkalı Şoförler Odası Başkanı Yılmaz’a teşekkür

CHP Önceki dönem Disiplin Kurulu Üyeliği, Örgütten sorumlu il başkan yardımcılığı ve Küçükçekmece İBB Meclis üyeliği yapmış olan, Türkiye Şoför ve Otomobilciler Federasyon Başkan Vekili ve İstanbul Halkalı Şoförler Odası Başkanı İbrahim Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek ülke gündeminden, siyasete kadar birçok konuda sohbet eden Baykal “Sayın başkanımın desteği bizim için önemli bir kazanım olup, göstermiş olduğu samimi yaklaşımından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Malatya Hüsükuşağı Derneğine ziyaret

Malatya Hüsükuşağı Derneği Başkanı Yusuf Usul’u ziyaret eden Belediye Başkan adayı Baykal “Dernek Başkanımızın vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz, başarılarının devamı dilerim” dedi.

Muhtarları ilçenin güç kaynağıdır

Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Burçin Baykal Mahalle Muhtarları ile iletişime önem veriyor.  

Bir ilçenin mahalle muhtarları o ilçede ki iletişimin güç kaynağıdır, gönüllülük esasıyla mahallesine hizmet ederler” cümlesinin altını çizen Belediye Başkan aday adayı Baykal; Fatih Mahalle Muhtarı Ramazan Çarkçı, Beşyol Mahalle Muhtarı Nurettin Bayrak, Yeşilova Mahalle Muhtarı Erdoğan Önder, Sultan Murat Mahalle Muhtarı Faruk Demir, Yeni Mahalle Muhtarı Ayhan Ergün ve Kartaltepe Mahalle Muhtarı Muharrem Pehlivan’ı da ziyaret etti.

 Ziyaretler sonrası açıklamada bulunan Baykal, Mahallelerimizin sorunları ve beklentilerini konuşmak üzere bir araya geldik.
İlgilerinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Burçin Baykalın ziyaret ettiği yerlerden bazıları;

İlçe Başkanı Turgay ÖZCAN

Halkalı Merkez Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal CAN

Atakent Mahalle Muhtarı Halime TOTKANLI

Atatürk Mahalle Muhtarı Şenol BALGÜN

Mehmet Akif Mahalle Muhtarı Fatih ÖZÇELİK

Teyfik Bey Mahalle Muhtarı Yaşar İNAN

Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Süreyya PEKTAŞ

Söğütlüçeşme Mahalle Muhtarı Turgut MADEN

Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Hacı ŞENGÜL

Yeşilova Mahalle Muhtarı Erdoğan ÖNDER 

Kartaltepe Mahalle Muhtarı Muharrem PEHLİVAN 

Sultan Murat Mahalle Muhtarı Faruk DEMİR

YeniMahalle Mahalle Muhtarı Ayhan ERGÜN

Küçükçekmeceli Kadınlar

Esnaf ziyareti

İtfaiye Haftası Kutlaması

CHP 3. Bölge Milletvekili Özgür KARABAT

Malatya Pötürge Hüsü Kuşağı Dernek Başkanı Yusuf USUL

ETİKETLER : BurçinBaykal çalıştıkçagüçleniyor CHPKüçükçekmeceBelediye BaşkanAdayAdayı TürkiyeŞoför OtomobilcilerFederasyon BaşkanVekili İstanbulHalkalı ŞoförlerOdası Başkan İbrahimYılmaz Malatya Hüsükuşağı Derneği Yusuf Usul Fatih Ramaza
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DERNEK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para