Esenyurt Belediyesi meclisinde veda oturumu

Esenyurt Belediyesi son meclis toplantısı yapıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe de son defa başkanlık ettiği meclis toplantısında meclis üyelerine plaket verdi.
Bu haber 2019-03-06 09:21:26 eklenmiş ve 4740 kez görüntülenmiştir.

Esenyurt Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısı Esenyurt Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Bu toplantı, 31 Mart Yerel Seçimler öncesinde 5 yıllık dönemin son meclis toplantısı oldu. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe başkanlığında yapılan toplantı sonrası başkan Alatepe AK Partili ve CHP’li meclis üyelerine birer plaket verdi.

Esenyurt için iyi şeyler yaptık

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe yaptığı konuşmada, 5 yıllık bir dönemin sonuna gelindiğini vurgulayarak, “Meclis olarak Esenyurt ‘a hizmet etmemize sebep olan tüm Esenyurtlulura teşekkür ederim. 45 üye ve bir başkandan oluşan meclisimizle Esenyurt’u temsil ettik. Esenyurt için iyi şeyler yaptığımıza, güzel kararlar aldığımıza inanıyorum. Bu çalışmaları gerçekleştiren, Esenyurtlunun faydasına önergeler getiren meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Tüm meclis üyelerine özel ve siyasi hayatlarında başarılar diliyorum. Allah Esenyurt için de hayırlısı versin” dedi. Esenyurt Belediyesi Meclisi CHP Grubu Başkanı Yavuz İren de 5 yıl boyunca hep birlikte Esenyurt’un iyiliği için çalıştıklarını bildirerek tüm meclis üyelerine teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantı sonunda Başkan Ali Murat Alatepe meclis üyelerin birer plaket takdim etti.

 

ETİKETLER : Esenyurt Belediyesi meclisinde veda oturumu Esenyurt Belediyesi son meclis toplantısı yapıldı. Esenyurt Belediye Başkan Ali Murat Alatepe son defa meclis toplantısı meclis üyeleri plaket verdi CHP Grubu Başkan Yavuz İren
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para