Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt'u binler karşıladı

Esenyurt İstanbul’un en mutlu şehri olacak
Bu haber 2019-04-16 11:02:40 eklenmiş ve 5024 kez görüntülenmiştir.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt görevi devralmasının ardından eski belediye binasında vatandaşlarla bir araya gelerek tebrikleri kabul etti. Kendisini karşılayanlara seslenen Kemal Deniz Bozkurt, “Esenyurt’u İstanbul’un en mutlu şehri yapacağız” dedi.

Adaylık sürecinde destek veren herkese kendisine inandıkları için teşekkür eden Başkan Kemal Deniz Bozkurt, "Bir başlangıç yapıyoruz. Bu başlangıcı yaparken Esenyurt'taki bütün katmanları, herkesi kucaklayacağız. Hep beraber olacağız. Kadını, genci, yaşlısı, Kürdü, Türkü, Alevi'si, Sünni'si, Karadenizlisi, kim varsa hep beraber kardeş olacak burada. Geçmiş dönemde bize oy versin vermesin verenlere minnettarım ama vermeyenlerinde bizim başımızın üstünde yeri var. Onları da kucaklayıp hizmet edeceğiz. Hep beraber burada mutlu, huzurlu yaşayacağız" diye konuştu.

Seçim çalışmaları sırasında birçok projeyi anlattığını ve bunları birer birer gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Bozkurt, "Beş yıl sonra Esenyurt İstanbul’un en mutlu şehri olacak. Bunu buradan ilan ediyorum. Biliyoruz ki birçok sorunumuz var ama bunların hiçbirisi bizim kaderimiz değil. Her şeyi güzel yapacağız" diye konuştu.

Konuşmasının ardından vatandaşlarla halay çeken Bozkurt, tebrik sırasında da her vatandaşla tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

ETİKETLER : İstanbul en mutlu şehri Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para