Mevlüt Aslanoğlu anma

Mevlüt Aslanoğlu 5. yılında anıldı
Bu haber 2019-05-16 06:54:49 eklenmiş ve 5684 kez görüntülenmiştir.

CHP 22,23 VE 24.DÖNEM MILLETVEKİLI MEVLÜT ASLANOĞLU VEFATININ 5.YIL DONÜMÜNDE ANILDI. ANMAYA KATILANLAR ARASINDA EKREM IMAMOGLU'NA YOĞUN İLGİ VARDI.

 

 

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatyalıların ‘Mevlüt Abi’si, Mevlüt Aslanoğlu’nun 5. ölüm yıldönümünde mezarı başında gerçekleştirilen anmaya katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi 22. ve 23. Dönem Malatya, 24. Dönem İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, ölümünün 5. yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Aslanoğlu’nun Büyükçekmece Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Aslanoğlu ailesi ile çok sayıda milletvekili ve belediye başkanı katıldı.

 

İMAMOĞLU; “HER ZAMAN GÜZEL ANILARIYLA ANACAĞIZ”

Aslanoğlu'nun anma törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Benim için de çok değerli bir ağabeydi. İnsanın siyaseti yapma dilini nasıl geliştireceği noktasında güzel ağabeylerle buluşması çok önemlidir. Mevlüt Aslanoğlu ağabeyimiz de öyle bir ağabeydir. Aramızdan erken göçtü. Her zaman güzel anılarıyla anacağız. Herkesi kucaklamış ve bugün ülkemizde en fazla eksik olan siyasi ağabey rolünü üstlenebilecek kişilerdendi. Keşke sayıları daha çok olsa. İnsanları kucaklaştıracak, bir araya getirecek kişilerin ülke huzuru açısından çok değerli olduğunu düşünüyorum. Mevlüt Aslanoğlu ağabeyimiz öyle birisiydi. Mekanı cennet olsun" dedi.

 

 

ETİKETLER : Büyükçekmece CHP İstanbul Büyükşehir Ekrem İmamoğlu CHP Grup Özgür Özel Veli Ağbaba Aslanoğlu ailesi erdem aslanoğlu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para