Akay Tanbulut’dan Avcılar Protokolüne iftar

Doruk GYG Yönetim Kurulu Başkanı Akay Tambulut’la kendi imzasını taşıyan; E5 karayolu üzerinde sıra dışı mimarisi ile yükselmiş olan, cazibe merkezi olarak da nitelendirilen Allure Tower’ın 25. Katından deniz göl manzaralı mekanda Avcılar Protokolü için iftar verdi.
Bu haber 2019-05-29 16:30:44 eklenmiş ve 3636 kez görüntülenmiştir.

Avcıların tanınmış işadamı, Avcılar Belediye Başkan Aday adaylarından Akay Tambulut’un, iftar sofrasına katılanlar arasında; Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Garnizon Komutanı Albay Önder İrevül, Avcılar Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, Avcılar CHP İlçe Başkanı Erdal Nas ve yönetimi, Avcılar AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karaaslan, Avcılar İYİ Parti İlçe Başkanı Serkan Yalım ve yönetimi, Avcılar Belediye Başkan Yardımcılarından Bülent Zeren, Tuna Yüksel Özcan, Ender Balaban ve Ali Rıza Değirmenci, Avcılar Belediyesi Başkan Aday Adayları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Spor Kulüp Başkanları, STK Başkan ve yardımcıları, Gazeteciler, İşadamları ve siyasiler katılım sağladı. Akay Tambulut ifatar gelen misafirleri kapıda karşıladı. Havuz başında ve tüm Avcılar’ı gören muhteşem bir ambiyans içinde verilen iftar sofrasında konukların bir bölümünün ayak üstü de olsa siyaset konuştukları gözlemlendi. Avcılar Kaymakamı Ömer Lütfü Yaran önemli bir toplantısı olduğunu söyleyerek iftar sofrasından affını istedi. Avcılar MHP İlçe Başkanı Muhammet Nur Kutun başka bir programda olduğundan dolayı Yönetiminden Erhan Bulaca kendisini temsilen iftar sofrasına katılım sağladı. Avcılar 2002 Avcılar Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylarından İbrahim Bıçakçı da iftar sofrasına katılanlar arasında yer aldı. Ney ve tef eşliğinde verilen iftar yemeği samimi bir havada geçti.

ETİKETLER : Doruk GYG Allure Tower Avcılar Belediye Başkan Aday adaylarından Akay Tambulut’un iftar sofrasına katılanlar arasında; Avcılar Turan Hançerli Garnizon Komutanı Albay Önder İrevül Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt Avcılar CHP E
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para