Başka Bir Yerel Yönetim Mümkün mü

3. Edremit Kitap Fuarı'nda Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin "Başka bir yerel yönetim mümkün mü?" konulu panele katıldı.
Bu haber 2019-08-26 11:27:06 eklenmiş ve 6154 kez görüntülenmiştir.

“Başka Bir Yerel Yönetim Mümkün mü?” sorusunun yanıtını Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin aradı.

Moderatörlüğünü ise Yurt Yıldırım yaptı, Yıldırım panelde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Belediyecilikte 7 Temel ilke” sinin önemine vurgu yapıldı.

Yoğun katılımlı Kitap Fuarı

Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Edremit Kitap Fuarı 17-25 Ağustos tarihleri arasında Altınkum Sahili’nde düzenlendi. “Ölmez ağacın gölgesinde kitap” sloganıyla başlayan fuarların üçüncüsüne yaklaşık 100 bin ziyaretçinin katıldı.

Fuara 100’e yakını bölge yazarları olmak üzere, 160’a yakın, yazar, şair, gazeteci, belediye başkanı ve milletvekili, 60’a yakın yayınevi katıldı. Fuar, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yerel derneklerin ve kuruluşların yayınları okuyucuyla buluşturdu.

Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan 4. Edremit Kitap Fuarı’nın gerçekleşmesine katkı sunanlara teşekkür etti.

ETİKETLER : Başka Bir Yerel Yönetim Mümkün mü 4.Edremit Kitap Fuarı'nda Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi Avcılar Belediye Başkanı-Turan Hançerli Şişli Belediye Başkanı-Muammer Keskin panel Moderatör Yurt Yıldırım kemal kılıçdaro
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para