30 Ağustos 2019 6. sayfa

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi ziyaretçi rekoru kırdı. Balıkçı Kenan rekora doymuyor. Avcılar’dan yetişip AK Parti hükumetlerinin önemli isimlerden bir olan Mehmet Müezzinoğlu ve yol arkadaşı Recep Tetik’in davetiyle gazeteci meslektaşlarımızla Avcılar Hospıtal’da kahvaltı yapıp takibinde de eski günleri yad edip, siyaset üzerine bakış açılarımızı samimi ortamda paylaştık. Üniversiteye hazırlık kitaplarımızı atmadık; çevremizde üniversiteye hazırlanmakta olan yeni kalplere ve bir okulun kütüphanesine kattık. Gençlerimize başarı dileklerimle. ZAYİİ. Geçici Koruma Kimlik Belgem kayboldu, hükümsüzdür. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliğinden aldığım, Geçici Mezuniyet Belgemi kaybettim, hükümsüzdür. Nüfus cüzdanımı kaybettim. Fatura Koçanım.
Bu haber 2019-09-02 10:23:16 eklenmiş ve 7939 kez görüntülenmiştir.

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi ziyaretçi rekoru kırdı. Balıkçı Kenan rekora doymuyor.
Avcılar’dan yetişip AK Parti hükumetlerinin önemli isimlerden
bir olan Mehmet Müezzinoğlu ve yol arkadaşı Recep Tetik’in
davetiyle gazeteci meslektaşlarımızla Avcılar Hospıtal’da kahvaltı yapıp takibinde de eski günleri yad edip, siyaset üzerine bakış açılarımızı samimi ortamda paylaştık.
Üniversiteye hazırlık kitaplarımızı atmadık; çevremizde üniversiteye hazırlanmakta olan yeni kalplere ve bir okulun kütüphanesine kattık. Gençlerimize başarı dileklerimle.
ZAYİİ. Geçici Koruma Kimlik Belgem kayboldu, hükümsüzdür.
İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliğinden aldığım, Geçici Mezuniyet Belgemi kaybettim, hükümsüzdür. Nüfus cüzdanımı kaybettim. Fatura Koçanım.

ETİKETLER : Türkiye-Deniz Canlıları Müzesi ziyaretçi rekoru kırdı Mehmet Müezzinoğlu Recep Tetik Avcılar Hospıtal ZAYİİ Geçici Koruma Kimlik Belgemi İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat-Mühendisliğinden aldığım Geçici Mezu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GAZETE SAYFALARI haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para