“Ya DEPREM… Ya ÖNLEM…”

Avcılar Kentsel Dönüşüm Platformu kurucusu Akay Tambulut bazı platform yöneticileriyle birlikte gazetecilere; beklenen imar değişikliği ve yeterliliği konusunda görüşlerini açıkladı.
Bu haber 2020-01-24 14:48:56 eklenmiş ve 3944 kez görüntülenmiştir.

Platformu kurucusu iş adamı Akay Tambulut, Çalışan Gazeteciler Günü’nü dolayısyla Allure Tower’de bulunan cafede kahvaltılı toplantı düzenledi.

Yaptığı konuşmada; Avcılar Belediye Meclisinden geçen Büyükşehir Belediyesinde de oylanması gereken Avcılar’ın imar planı değerlendirdi ve yetersizliklerinin de altını çizen Tambulut “eğer imar artışı yapmazsanız vatandaşlarımız kentsel dönüşümü yapamayacak, evlerini yenileyemeyeceklerdir beklenen depremler olduğu zaman da yüzlerce insanımız maalesef hayatını kaybedecektir” dedi.

Artı bir kat ve %25 imar planı hayata geçirilmesini savunan Tambulut “2000-2500 tl emekli maaşı ile geçinen vatandaş kendisinden istenen 100 veya 200 bin lirayı nasıl temin edecek. Birleşirsek , birlikte hareket eder ve birlikte tepki verirsek eğer, can ve mal güvenliğimizi garantiye aldıracak adımların atılmasında önemli mesafeler alabiliriz. Özellikle kooperatif binaların yapım aşamasında tekrar aynısının verilmesi; yani 5 katsa 5 kat. 4 katsa 4 kat. aynısı yapılsa bile bu vatandaşın işini görmeyecek, mutlaka imar artışı gereklidir“ dedi.

 

https://www.facebook.com/beyazensonnokta/videos/10216454075519626/UzpfSTU4OTcwOTc5OToxMDE1Nzg0Mjc5Mzc2NDgwMA/

ETİKETLER : Ya DEPREM-için ÖNLEM Avcılar Kentsel Dönüşüm Platformu Akay Tambulut platform gazeteciler beklenen imar değişikliği
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para