Radisson İstanbul’da Delta Holding’le daha da güçleniyor

Metropol kent İstanbul’da inşa edecek olan Delta Dubai Comfort - WaterPark Shopping Mall Projesi için RADISON Grup ile DELTA Holding arasında imza töreni gerçekleşti.
Bu haber 2020-01-28 09:47:43 eklenmiş ve 4185 kez görüntülenmiştir.

Radisson Hotel Group, İstanbul'daki 15. tesisi olacak Radisson Hotel Apartments Delta Holding İstanbul Esenyurt yatırımı için imzaların atıldığını duyurdu. Türkiye'nin pek çok büyük şehrinde faaliyet gösteren Hotel apartments projesi, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde yer alacak. Yeni Radisson Hotel Apartments Delta Holding İstanbul Esenyurt, otel grubunun Türkiye pazarındaki büyümesinde kilit bir rol oynayacak.

Radisson Hotel Group Başkan Yardımcısı ve Geliştirme Üst Yöneticisi Elie Younes şöyle konuştu: “Radisson Blu, İstanbul’daki en büyük üst segment marka olmaya devam ederken Radisson markası da bu ağın avantajlarından yararlanıyor. İstanbul’daki 15. otelimiz olan Radisson Hotel Apartments Delta Holding İstanbul Esenyurt ile Türkiye'deki yatırımlarımızı güçlendiriyor, portföyümüzdeki faaliyette ve yatırım aşamasında bulunan tesis sayımızı da yaklaşık 30’a çıkarıyoruz. Ekibimize güvenleri için iş ortaklarımıza teşekkür ediyor, birlikte başlattığımız bu yolculuğun başarılı olmasını diliyoruz.”

Esenyurt, modern binaları ve dinamik nüfusu ile İstanbul'un tercih edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda pek çok şirketin bulunduğu bölge, çok sayıda ofis alanı sunuyor.

2022’nin üçüncü çeyreğinde açılması planlanan Radisson Hotel Apartments Delta Holding İstanbul Esenyurt, grubun İstanbul'daki üçüncü Radisson markalı tesisi ve Radisson Hotel Group’un 15. oteli olacak. Hotel Apartments, İstanbul'da mümkün olan en iyi konaklama deneyimini arayan iş ve tatil amaçlı seyahat edenler için ideal bir seçenek olacak.

Toplam alanı 27 bin metrekareden fazla olacak tesis, 240 hotel apartments ile hizmet verecek. Radisson Hotel Apartments Delta Holding İstanbul Esenyurt ayrıca toplantı salonları, dinlenme alanları, balo salonları ve gün boyu açık bir restoran sunacak.

Radisson Hotel Apartments Delta Holding İstanbul Esenyurt, bu bölgede Radisson Hotel Group'un marka bilinirliğini güçlendiren ilk uluslararası markalı üst segment otel olacak.

Tatil amaçlı seyahat eden misafirler, yakın mesafelerdeki Aqua Club Dolphin (5km), Büyükçekmece Grand Aqua Marine (8km), İstanbul Aquarium (12km) ve daha pek çok gibi cazibe merkezinin keyfini çıkarabilecek.

 

Projenin sahibi Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz de şunları söyledi: “Radisson Hotel Group gibi küresel bir marka ile işbirliği yapmanın ve Türk turizmine katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Esenyurt gibi hızla gelişen ve yükselen bir bölgede yatırım yapmak bize heyecan veriyor. Radisson Hotel Group ile uzun ömürlü bir işbirliği sürdürmeyi ve başka projeler de geliştirmeyi umuyoruz.”

ETİKETLER : Metropol kent İstanbul Delta Dubai Comfort-WaterPark Shopping Mall Projesi RADISON Grup Radisson İstanbul Delta Yönetim Kurulu-Başkanı Seyithan İzsiz Younes Holding güçleniyor
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para