NURETTİN ŞEN (1947 - 2010)

01 Kasım 2010 tarihinde Suikast sonucu hayatını kaybeden Küçükçekmece Belediyesi eski Başkanların'dan Nurettin ŞEN'i yoğun bir kitle sosyal medya hesaplarından anma mesajları yayınlıyor.
Bu haber 2020-11-02 10:34:21 eklenmiş ve 2748 kez görüntülenmiştir.
Nurettin Şen, 1947 yılında, Makedonya Üsküp’de doğdu. Altı yaşında iken ailesiyle birlikte Sefaköy’e göç etti. İlköğrenimini Sefaköy Mustafa Eravutmuş, ortaöğrenimini Yeşilköy Ortaokulu’nda, lise öğrenimini Bakırköy Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi, İşletme-Muhasebe bölümünü bitirdi. Üniversite döneminde eğitimini sürdürürken, bir yandan da Sefaköy’deki ilk muhasebe bürosunu açarak iş hayatına atıldı.
 
1972 yılında, Küçükçekmece’de serbest muhasebeci mali müşavir olarak çalışma hayatına devam ederken, İstanbul SMMM Odası Küçükçekmece Oda Temsilciliği ile Küçükçekmece SMMM Derneği’nde yönetici ve başkan olarak görev yaptı. Küçükçekmece bölgesinde bulunan çeşitli dernek ve spor kulüplerinin kurucu başkanlığı ve yöneticiliği görevlerinde bulundu. Nurettin ŞEN, 1994 - 1999 yıları arasında Küçükçekmece Belediye Başkanlığı döneminde ilçemizde başarılı hizmetlerde bulunmuştur.
2009 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılmıştı.
ETİKETLER : NURETTİN ŞEN Suikast Küçükçekmece Belediyesi Başkan Nurettin ŞEN kitle sosyal medya anma mesajları Doç.Dr.Erdal Şen babası
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DUYURU haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para