YÜKSEL YALÇIN İBB ENERJİ A.Ş'DE ÖZTİRYAKİLER’den İBB'den gelen sorumluluk için ayrıldı.

Gümüşhane Sanayi ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İstanbul Enerji A.Ş.’ye Genel Müdür olarak atandı
Bu haber 2020-11-10 07:22:32 eklenmiş ve 2832 kez görüntülenmiştir.
Öztiryakiler A.Ş’de görev yapan ve son 7 yıldır da aynı firmanın Genel Müdürlüğü görevini yürüten Yalçın, bu görevinden ayrılarak İstanbul Enerji A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine başladı. Gümüşhane ile ilgili her platformda yer alan, çok sayıda projeyi hayata geçiren, memleket sevdasıyla ve gençliğe verdiği önemle hemşerilerinin İstanbul’daki önemli isimlerinden birisi olan Yalçın, başarılarla dolu kariyeri, kişiliği, bilgisi ve bitmek bilmeyen enerjisiyle her kesim tarafından saygı duyulan bir isim.
ilk ziyaretçileri
Gümüşhaneli etkin isimler hemşerileri ve Yüksel Yalçın'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İstanbul Enerji A.Ş.’ye Genel Müdür olarak atanmasından dolayaı menmuniyetlerini gösterdi ve ilk tebrik ziyaretlerine gidenler arasında yer aldılar.
Ziyaretleri menmuniyetle karşılayan Yüksel Yalçın 'GÜMÜP Onursal Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, Başkan yard Dr. Bektaş Karakelle, Şidef Başkanımız Serkan Kaya,  Gümüş Mühendislik Necati Kaya dost ve kardeşlerime teşekkür ediyorum' dedi.
 
Öztryakiler'e üzülerek veda etti
'Yaşadıkça gönlümün en en büyük yerinde hep büyük kalacaksın.. Yolun açık olsun  Öztiryakiler' diyen Yüksel Yalçın yapılan törenle görevinden ayrılarak İBB' mesayisine başladı. 
Yalçın tören sırasında yaptığı duygulu konuşmada "Genel Müdürü olarak görev yaptığım, ömrümün 25 yılını verdiğim, evim, yuvam gibi değer verdiğim,  büyük ailem ÖZTİRYAKİLER’den İBB'den gelen sorumluluk için ayrıldım. 
ArGe de şampiyon, pazarda şampiyon, Patentlerde öncü Türkiyenin en büyük, Avrupanın ilk beşinde, dünyada 16. Sırada, yurtiçinde 120 yetkili  servisi ile 130 ülkeye ihracat yapan bir firma.. 
150 bin m2 üretim alanı, binlerce çalışanı ve Arge Teknoloji Merkezi ile  yeniliklerin öncüsü. 
Direk ve dolaylı çalışanlarıyla 5000 kişinin aş ocağı Öztiryakiler. 
Çalışanlarımıza, emek verenlerimize gücümüzün öncüsü yönetim kurulumuza ve aileden çalışanlarımıza herkese sonsuz teşekkürler. 
Yaşadıkça gönlümün en en büyük yerinde hep büyük kalacaksın.. 
Yolun açık olsun  Öztiryakiler. 
Hoşçakal 2 gözüm .. 
Hoşçakal ŞAMPİYON" dedi.
ETİKETLER : yüksel yalçın ibb istanbul enerji A.Ş öztryakiler genel müdür tebrik ziyaretleri GÜMÜP Onursal Başkanı-Yüksel Hamzaoğlu Başkan yard-Dr.Bektaş Karakelle Şidef Başkanımız-Serkan Kaya Gümüş Mühendislik-Necati Kaya
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para