KÜÇÜKÇEKMECE İMAMOĞLU İLE PROJELERİNİ DEĞERLENDİRDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB CHP Grup Başkan Vekili Doğan Subaşı Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'yi ziyaret ettiler.
Bu haber 2021-01-29 13:10:03 eklenmiş ve 2485 kez görüntülenmiştir.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun ziyareti sırasında Belediye Başkanı Çebi'ye İBB Belediye Meclis üyesi de olan Küçükçekmece Belediyesi Meclis Başkan Vekili Gökhan Gümüşdağ, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Özkan, Ali Delen ve beraberindekilerde eşlik etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ziyareti sonrası Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi yaptığı açıklamada "İBB Başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu ve İBB CHP meclis üyelerimiz ile ilçemizdeki projeler hakkında konuştuk, fikir alışverişinde bulunduk.

Çevreye duyarlı, huzur içinde yaşanabilen bir Küçükçekmece'nin alt yapı ve üst yapı projelerini konuştuk. Fikirleri ve hoş sohbetleri için başta İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na ve İBB CHP meclis üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

ETİKETLER : KÜÇÜKÇEKMECE PROJELERİ DEĞERLENDİRDİ İstanbul Büyükşehir İBB CHP Grup Başkan Vekili Doğan Subaşı Kemal Çebi İBB Başkanı eKREM İmamoğlu Belediye Başkanı Çebi İBB Küçükçekmece Belediyesi Meclis Başkan Vekili Gökhan Gümüşdağ Bel
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para