BULGARİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSU ANGELOV VEFAT ETTİ

Türkiye Cumhuriyeti Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu, Angel Angelov bugün uzun süredir yaşadığı rahatsızlıklar sebebiyle hayatını kaybetti. İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov, kronik rahatsızlıkları sebebiyle rutin tedavi gördüğü sırada Covid-19 teşhisi konmuş ve uzun süredir virüs nedeniyle ağırlaşan rahatsızlıkları ile mücadele ediyordu.
Bu haber 2021-03-17 17:05:16 eklenmiş ve 2446 kez görüntülenmiştir.

Angel Angelov Türkiye’de uzun süredir görev yapan diplomatlardan biriydi. Önceki dönemde Bulgaristan Edirne Konsolosluğu’nda da görev yapan Angelov, Bulgaristan İstanbul Başkonsolosluğu görevi esnasında pek çok başarılı çalışmada ev sahipliğini üstlenerek Türkiye ve Bulgaristan arasında ilişkilerin daha da ilerletilmesinde odak isimlerden biri olmuştur.

Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov’un Türkiye ve Bulgaristan arasında yaşanılan pozitif projelerde gösterdiği tevazu ve emekler hususunda gıyabında ailesine ve tüm Bulgar yetkililerine teşekkür ediyoruz.

ANGEL ANGELOV KİMDİR?

Güneydoğu Avrupa bölgesinde ciddi bir deneyime sahip olan Angelov, 2005 -2009 seneleri arasında Türkiye Edirne Konsolosluğu görevinde bulunmuştur. Diplomatik kriz yönetimi ve koordinasyon konusunda çözüm odaklı çalışma prensibine sahip olan Angelov’un Sofya Ulusal ve Dünya Ekonomisi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans derecesi vardır.

Almanya George Marshall Merkezi ve Avusturya’daki Barış ve Çatışma Çözümü Merkezi bünyesinde uluslararası ilişkiler ve kriz ve çatışma yönetimi konularında uzmanlaşmıştır.
İngilizce ve Türkçe dillerine hakimdir. Ayrıca Sırpça, Hırvatça ve Rusça dilleri konusunda da bilgi sahibi bir diplomattır. Merhum Konsolos Angel Angelov evli ve iki çocuk babası idi.

Gazete Avcılar ailesi olark; Başta ailesi olmak üzere, İstanbul Başkonsolosluğunda çalışma arkadaşlarına Başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Görevi boyunca bizlere göstermiş yakınlığı ile kendilerini saygı ile anacağız.

ETİKETLER : Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov hayatını kaybetti İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov kronik rahatsızlıklar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer VEFAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para