KÜÇÜKÇEKMECE’DE SOSYAL TESİSLER MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Küçükçekmece Belediyesi Halkalı, Menekşe, Selçuklu, Soğuksu ve Macera Parkı Sosyal Tesisleri kontrollü normalleşme adımları kapsamında tüm tedbirlerini alarak, misafirlerini ağırlamaya başladı.
Bu haber 2021-06-11 12:32:44 eklenmiş ve 1932 kez görüntülenmiştir.

Tüm tedbirler alındı

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında kontrollü normalleşme kararlarının açıklanmasının ardından Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Tesisleri, misafirlerini kurallara uygun bir şekilde ağırlamaya başladı.  Normalleşme çalışmaları kapsamında dezenfekte edilen tesislerde, masalar sosyal mesafe kurallarına göre konumlandırıldı. Sosyal tesisler, girişte HES kodu kontrolü ve ateş ölçümü yapıldıktan sonra kapasitesinin yüzde 50’si kadar misafire hizmet etmeye başladı.

Sosyal Tesis personeline mesleki eğitim verildi

Küçükçekmece Belediyesi  sosyal tesislerin kapalı olduğu dönemlerde ise nitelikli insan gücünü yetiştirmek ve mevcut çalışanları geliştirmek amacıyla Sosyal Tesis personeline yönelik sertifikalı, ücretsiz mesleki eğitim düzenledi.

Sosyal tesis çalışanlarına okul sertifikası kazandırmayı hedefleyen eğitimlere garson, bulaşıkçı, aşçı gibi sosyal tesislerde görev yapan 90 personel katıldı. 10 gün boyunca 2 grup halinde eğitim alan çalışanlar eğitim sonunda ise başarı sertifikası aldı.

ETİKETLER : Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Menekşe Selçuklu Soğuksu Macera Parkı Sosyal Tesisleri Normalleşme SOSYAL MESAFE KEMAL ÇEBİ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para