Engin Altay Sinop Derneğinde

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Engin Altay Sefaköy Sinoplular Kültür Ve Dayanışma Derneğin lokalini dolduran coşkulu kalabalığa seslenerek oy istedi.
Bu haber 2015-04-29 11:19:42 eklenmiş ve 2577 kez görüntülenmiştir.

Küçükçekmece’de Sinoplular salona sığmadı

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Engin Altay Sefaköy Sinoplular Kültür Ve Dayanışma Derneğin lokalini dolduran coşkulu kalabalığa seslenerek oy istedi.

CHP İlçe Örgütünün organizasyonuyla Küçükçekmece’de bir dizi çalışmaları da bulunan Engin Altay Sinopluların yoğunlukla yaşadığı İnönü mahallesinde bulunan hemşerileriyle buluştu.

Sefaköy Sinoplular  Derneğine ait düğün salonu CHP bayraklarıyla donatıldı, coşkulu kalabalık Altay’ı alkışlarla karşıladı.

CHP Küçükçekmece Örgütünün yoğunlukla katıldığı mini şölende İlçe Başkanı Dursun Zengin’de Sinoplulara hitap etti.

CHP Küçükçekmece İlçe Yönetiminden Galip Özcan, İlknur Kurt, Rıza Bozkurt,

Kibar Öztürk, Rıza Bozkurt, Bekir Özbey, Cemal Duman, Belediye Meclis Üyelerinden Fatih Üstünbaş,  Beşir Çevik, Zafer Dikici, Cevdet Ateş, Emre Alageyik, Milletvekili Aday Adaylarından Halil Taşkesen ve Mahalle Birim Başkanları da vardı.

Sinoplu hemşerilerine seslenen CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Engin Altay “Genel Başkan Sinoplulara değer vererek atamalarda sizi temsilen beni ilk sıraya koydu, bu gün ben hiç çalışmasam bile 8 haziranda  tekrar milletvekiliyim ama kendilerine minnet borcumuz var hepinizden CHP’ye oy istiyorum.  Ayrıca 14 sıra Ordulu hemşerimiz Süleyman Çelebi var onu da tekrar milletvekili yapmalıyız” dedi

ETİKETLER : Dursun Zengin Engin Altay Sefaköy Sinoplular Derneği Galip Özcan İlknur Kurt Rıza Bozkurt Kibar Öztürk Rıza Bozkurt Bekir Özbey Cemal Duman Fatih Üstünbaş Beşir Çevik Zafer Dikici Cevdet Ateş Emre Alageyik
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DERNEK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para