Vatan Partisi “HDP’nin seçmenine talibiz”

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı Avcılar’da yerel basınla buluştu partisinin hedeflerini anlattı gazetecilerin sorularını yanıtladı. İktidar hedefiyle başlattığı Örgütlenme ve Üye atılımı kapsamında Türkiye turuna çıkan Vatan Partisi Yetkilileri Avcılarda da Gazetecilerle bir araya geldiler. Avcılar’da partilerinin yeni hedeflerini anlatan Genel Sekreteri Özgür Bursalı’ya İl Başkanı Cem Dikmen, İlçe Başkanı Yavuz Demirel ve ilçe yöneticileri eşlik etti
Bu haber 2021-06-23 13:41:39 eklenmiş ve 2176 kez görüntülenmiştir.

Türk milletinin zorlu koşullara karşı Vatan Partisi’ne koştuğunu ifade eden Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, ‘HDP'ye oy veren herkesi kazanacağız. Sorunlara çözümlerimiz hazır. O çözümleri bu iktidar yolculuğunda da anlatacağız. Kesinlikle iktidar olacağız’ dedi.

 

VATAN PARTİS TÜRKİYE TURUNDA

Vatan Partisi, iktidar hedefiyle başlattığı “Örgütlenme ve Üye Atılımı” kapsamında Türkiye turunda.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, “Türkiye'yi zorluklardan çıkarmak, üreticilerin ve emekçilerin milli hükümetini kurarak Atatürk'ün rotasında ilerlemek için; 7 bölgeye 81 ile yapacağımız ziyaretlerle, Türk milletini Vatan Partisi'nde örgütlüyoruz." dedi.

 ‘SORUNLARA ÇÖZÜMLERİMİZ HAZIR’

“Umut ve güven doluyuz. Sınanmış programımız, yedi ateşten geçmiş tecrübeli kadrolarımız, Türkiye’nin 40 yılını sigortalayan gençliğimiz, üretici kadınların sesi, Diyarbakır annesinin vicdanı olan Öncü Kadınlarımızla hazırız. Sorunlara çözümlerimiz hazır. O çözümleri bu iktidar yolculuğunda da anlatacağız. Kesinlikle iktidar olacağız. Tüm milletimizi Vatan Partisi’ne üye olmaya ve bu büyük mücadele için seferber olmaya davet ediyoruz.”

ETİKETLER : vatan partisi genel sekreter özgür bursalı il başkanı Cem Dikmen İlçe Başkanı Yavuz Demirel basın avcılar hdp seçmeni
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para