Sefaköylü Gümüşdağ Kasımpaşalı Topbaş’a karşı


Bu makale 2017-10-13 18:03:59 eklenmiş ve 5487 kez görüntülenmiştir.
hanifi çelik

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, mecliste kabul edilen 5 imar dosyasını veto etti. Veto yiyen imar değişiklikleri CHP’nin muhalefetine karşı AK Parti’nin evet oyları ile kabul edilmişti.

Topbaş’a istifa baskısı mı var?

Damadından dolayı 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yoğun eleştirilerin odağında olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Tobaş’ı devre dışı bırakmak isteyenlerin elleri iyice güçlendi. Topbaş ise başkanlık koz kılıcını çekerek hodri meydan dedi. İddiaları  kamuoyu gündemine bomba gibi düştü.

 

İBB’yi Kim yönetiyor?

Siyasete girmeden önce Kasımpaşa’da esnaflık yapan ve yaşayan Kadir Topbaş’ın Büyükşehir Belediye Başkan vekili olarak iki yardımcısı var biri Sefaköy’lü Göksel Gümüşdağ diğeride eski Küçükçekmece İlçe Başkanlarından Ahmet Selamet. Gümüşdağ ve Selamet belediyenin sevk ve kararlarına imza atıyorlardı, Topbaş’da onaylıyordu. Bir süredir sevkler imzalanmadığından Topbaş pasivize edilmiş konumuna düştü. Bu eylemin amacı Topbaş’ı istifa ettirilip yerine Güksel Gümüşdağ başkan seçtirmek  şeklinde yorumlanıyordu.

Topbaş bu hamleyi gördü ve İsmail Hakkı Turunç’u üçüncü başkanvekili olarak görevlendirdi. Turunç, göreve başlar başlamaz bazı sevk ve kararlara imza atarak Kadir Topbaş’ın elini rahatlattı. Bu sefer spor dünyasının da yakından tanıdığı Gümüşdağ ekibi yedikleri gole gecikmeden karşılık verdi ve  Turunç’da imza atmayı bıraktı.

İBB meclisi toplanıyor, herkes kılıcını orada mı çekecek yoksa kapalı kapılar ardında çözülebilecek mi bekleyip göreceğiz. Doksan dakikanın  sonunda Aslen Mekodonyalı olan Sefaköylü Gümüşdağ mı yoksa Aslen Artvinli olan Kasımpaşalı Topbaş mı gelip gelecek? 

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para