ANİ BİR VEDA


Bu makale 2021-12-10 07:46:25 eklenmiş ve 2119 kez görüntülenmiştir.
hanifi çelik

Mehmet Sürücü (1963) Kontrol amaçlı gittiği Hastanede ciddi rahatsızlıklar tanısı kondu, yapılan tüm müdahalelere rağmen 3-4 hafta içinde  aynı hastanede hayatını kaybetti.

Mehmet Sürücü Doğan Hastanesi'nde 16. 11. 2021 anjiyo sonucunda damarlarının tıkalı olduğu tespit edildi ve 5 adet damar Bypas oldu. Ancak akciğer ve karaciğer de komplikasyonlar ve vücutta enfeksiyon oluştuğundan yoğun bakımdan çıkamadı.

 

Avcılar ve Küçükçekmece’nin tanınmış simalarından;   

* Amatör spor camiası tarafından sevilen Denzizköşler Spor Kulübünün   başkanlarından,

* Mezun olduğu Sefaköy Lisesi Mezunları Platformu kurucularımızdan,

* Denizköşler Mahallesinde Nalbur ve İnşaat Malzemeleri üzerine ticaret yapan,

* Ortaokul yıllarından başlayan kendisinden çok insanların hakları için mücadele eden

* Çocuklarını da kendisi gibi büyük Fenerbahçe sevdasıyla yetiştiren

Mehmet Sürücü İşyerinin yanındaki Denizköşler Hacışerif Camisinden sevenleri tarafından Liseyi okuduğu Sefaköy Lisesinin yakınındaki Şenlikköy Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Dünyamızdan bir adam gibi adam daha hayata erken yaşta veda etti, sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum, çevrene huzur verdin huzur içinde uyu Mehmet Sürücü.

Mehmet Sürürcü son yolculuğuna 09. 12. 2021 (Perşembe) tarihinde kalabalık bir topluluk arasından uğurlandı, törene katılanlar arasında Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İBB Başkanvekili Hüseyin Aksu, CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas, Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Zeren çok sayıda seveni de vardı.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN PAYLAŞIM YOĞUNLU ÇOK DİKKAT ÇEKTİ

Acı haberi sosyal medya hesaplarından paylaşanlar yoğunluğu dikkat çekti. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan baz mesajlar şöyle;

 

Turan Hançerli

(belediye başkanı)

“Denizköşkler Spor Kulübü eski Başkanı, iş insanı değerli büyüğüm Mehmet Sürücü’yü maalesef kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.”

 

Adil Sürücü

(abisi)

“Kıymetli kardeşimin genç yaşta ve ani ölümü herkes gibi benide derinden üzmüştür. Yaşamı boyunda onurlu ve ahlaklı duruşu, güleryüzüyle hepimizin gurur kaynağı olmuştur. Tedavisi boyunca ve vefatı sonrasında arayan soran başsağlığı dileyen basta Avcılar Belediye Başkanımız Sayın Av. Turan Hançerli ve ilce başkanımız Erdal Nas olmak üzere tüm dost ve akrabalarıma ailem adına teşekkür ederim.”

 

İskender kordu

(spor muhabiri)

SÜRÜCÜ’YÜ SONSUZLUĞA UĞURLADIK

Denizköşklerspor 2.Başkanı Mehmet Sürücü’yü son yolculuğuna uğurladık. Büyük bir kalabalığın hazır bulunduğu cenaze Hacı Şerif Camii’nde öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında kaldırıldı. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Zeren, Avcılar ilçe spor kulüp temsilcileri ve çok sayıda insanın katıldığı cenazede Sürücü ailesi taziyeleri kabul etti.”

 

SEFAKÖY LİSESİ MEZUNLARI

“Mehmet Sürücü 1982-83 Sefaköy lisesi mezunu ILD  (ILERICI liseliler derneği) üyesi arkadaşımızı yitirdik cenazesi Avcılar Hacı şerif camii den saat 12 de kaldırılacaktır Anısına saygıyla.”

SEFAKÖY LİSESİ PLATFORMU

“Sefaköy Lisesi 1980 - 1981 dönemi mezunlarından, değerli lisedaşımız ve aynı zamanda Sefaköy Lisesi Mezunları Platformu kurucularımızdan #MehmetSÜRÜCÜ, tedavi görmekte olduğu Özel Doğan Hastanesinde bu sabah Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.”

 

50.YIL SEFAKÖY LİSESİ 83-84 DÖNEMİ MEZUNLARI

“Değerli arkadaşım ,ağbim Mehmet Sürücü nün öncelikle ailesi ve bütün dostlarına Allah'tan sabırlar dilerim. Çok çok üzgünüm. Başınız sağolsun.Allah şefkati ve merhametiyle karşılasın. Yattığı yer nur, mekanı cennet olsun inşallah.”

 

MESKON MALATYA EĞİTİM SAĞLIK VE KÜLTÜR KONFEDERASYONU

“Hemşehrimiz ve akrabamız olan Denizköşkler Spor Kulübü eski Başkanı, iş insanı değerli büyüğüm Mehmet Sürücü’yü maalesef kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.”

 

Hanifi Çelik

“Mehmet Sürücü, 1982-83 Sefaköy lisesi mezunu, ortaokul arkadaşım İLD  (İlerici liseliler Derneği) yol arkadaşım, Denizköşkler Spor Kulübü eski Başkanı, iş insanı, sosyal çevresi tarafından çok sevilen Mehmet Sürücü’yü maalesef kaybettik.”

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para