KOLLARI OLMAMASINA RAĞMEN KITALAR ARASI YÜZDÜ

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ‘Çok heyecanlıyım ama bunu da başaracağım’ dedi ve küçükken tarım makinası Patoz’a iki kolunu da kaptırarak kaybetmesine rağmen katıldığı 33. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışlarını başarıyla tamamladı.
Bu haber 2021-08-22 12:23:06 eklenmiş ve 1373 kez görüntülenmiştir.

Dünya Açık Su Yüzme Birliği (WOWSA) tarafından "Dünyanın en iyi açık su yüzme organizasyonu" seçilen, Asya'dan Avrupa'ya yapılan tek yüzme yarışı, bu yıl 33. kez düzenlendi.

33. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı tamamlandı. Milli Olimpiyat Komitesi tarafından bu yıl 33. kez düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, İstanbul Boğazı'nda gerçekleştirildi. Yarışa 55 ülkeden yerli ve yabancı yaklaşık 2465 yüzücünün katılımıyla tamamlandı.

Dünyanın her yerinden ve her yaştan sporseveri İstanbul Boğazı’nda buluşturan 33. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın, sağlık sponsoru 5. kez Türkiye İş Bankası grup şirketleri arasında yer alan Bayındır Sağlık Grubu oldu.

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışına katılan Sezai Sevgin, 50-54 yaş kategorisinde 48 dakika 14 saniye ile yarışı tamamladı.

Anadolu Yakası'nda Kanlıca İskelesi'nden başlayan yarışın startını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Vali Yardımcısı Niyazi Erten, TMOK Başkanı Uğur Erdener, Uluslararası Yüzme Federasyonu (FINA) Başkanı Husain Al Musallam ile protokol üyeleri verdi.

Kanlıca İskelesi'nde başlayan 6,5 kilometrelik yarış, Avrupa Yakası'nda Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı'nda sona erdi.

Yarışı 38 dakika 22 saniyelik derecesiyle Polat Uzer Turnalı erkekler genel klasman birincisi oldu. Mustafa Sevenay, 39.57'lik derecesiyle ikinci, Çağatay Alper Üstününal ise 40.32'lik derecesiyle üçüncü sırada yer aldı.

Kadınlar genel klasmanda da 40.55'lik derecesiyle 2016 Rio Olimpiyatları'na katılan Türkiye rekortmeni milli yüzücü Nida Eliz Üstündağ birinci geldi. Hilal Zeyneb Saraç 41.19'luk derecesiyle ikinci, Ukraynalı Hanna Pasichnyk ise 41.20'lik derecesiyle üçüncü oldu.

Erkekler genel klasmanda dereceye giren sporculara ödüllerini Bakan Kasapoğlu, TMOK Başkanı Erdener ile FINA Başkanı El Musallam verdi.

Kadınlar genel klasman ödüllerini ise Vali Yardımcısı Erten, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu takdim etti.

BAŞKAN HANÇERİ “ÇOK ÇALIŞ, ERTELEME, ASLA VASGEÇME”

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, 33. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışlarına katıldı. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli yarışma sonrasında, "33. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışları’ndaki bu eşsiz deneyimi keyifle tamamladım" diyerek sevincini sosyal medyadan paylaştı.

Hançerli,  sosyal medya hesabından yarışma öncesi yaptığı açıklamada: "Kendime henüz küçük bir çocukken verdiğim söz hiç değişmedi; çok çalış, erteleme, asla vazgeçme. Şimdi kıtalararası yüzme yarışında Avcılar için yüzeceğim. Çok heyecanlıyım ama bunu da başaracağımı biliyorum" diye paylaşmıştı.

https://fb.watch/7xYDOYJKeQ/

ETİKETLER : Dünya Açık Su Yüzme Birliği WOWSA Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli Asya'dan Avrupa yüzme yarışı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu İstanbul Vali Yardımcısı Niyazi Erten TMOK Uğur Erdener Uluslararası Yüzm
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para