“DEVA 2022’DE ŞAHLANACAK”

Deva Partisi Avcılar İlçe Başkanı ve yönetimi basınla kahvaltılı toplantısında yaptığı açıklamada “ 2022 yılında partimiz Avcılar ve Türkiye’de şahlanacak duruma gelecek” dedi.
Bu haber 2021-11-23 15:45:37 eklenmiş ve 3237 kez görüntülenmiştir.

Deva Partisi Avcılar ilçe Başkanı Selçuk Akgül Avcılar’daki basın mensuplarıyla ilçe binasında kahvaltısında bir araya geldi. İlçe Başkanı Akgül özellik Avcılar’ın hızla kentsel dönüşüme girmesinin getirdiği olumlu olumsuz fikirler ve gelecekteki Deva Partisinin konumu üzerine gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Deva Partisi Avcılar İlçe Başkanı Selçuk Akgül basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kurucu İlçe Yönetimini de tanıştırdı ve yakında olağan kongreye gideceklerinin de altını çizdi.

Tiyatroların kapandığı, kültürel faaliyetlerinin olmadığı, kentsel dönüşüm konusunda ortak bir akılın oluşmadığını vurgulayan Akgül, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi de eleştirdi.

Avcılar'daki sıkıntıları dile getiren Akgül: 'Avcılar'da spor tesisleri. Avcılar'da sosyal yaşam alanları yeterli değil. Bunlar üzerinden birilerini eleştirme derdinde de değiliz, ama durumda ortada. Deprem ilçemizin önceliği katılıyorum ama  Kentsel dönüşümde konusunda da sıkıntılar var” dedi.

Akgül, bölgede aktif görev yapan gazetecilere ise küçük birer hediye taktimin de bulundu. Takibinde İlçe yöneticileri bazı üyeler ve gazetecilerle toplu hatıra fotoğrafı da çekildi.

ETİKETLER : Deva Partisi Avcılar ilçe Başkanı Selçuk Akgül basın toplantısı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para